Threads: 23
aoleoo ce mult e de la mine(tg jiu) pana la tg mures.......in centrul e si sibiul ......ce ziceti nu se poate asa ???.....acolo as venii 100 la 100.....ca sa mergi si u zuzu putin .....
Threads: 36
nustiu daca pot merge pana la targu jiu la iasi nu e problema
eu vin 100% daca e in moldova
la vatra dornei sau campu lung ce ziceti?
Threads: 34
acuma ne-am apucat sa vorbim si noi ca sa nu tacem ... cand facem o chestie deasta trebuie sa vorbim cat stam , unde stam , ce facem si cati vin 100% ... uite ce propun eu ..sa mergem la o cabana de joi pana duminica ...rezolv eu cabana cu 15 ron pe noapte de persoana ( dush ,apa calda , luxos , curat ..etc ) .. mergem de joi pana duminica aia vine aia vine 45 de ron cabana ... si de 55 de ron luam bautura si mancare .... sau cum vreti voi ..da io nu inteleg de exemplu veniti in mures .. sau mergem in sibiu , targu-jiu ..etc ... daca mergem asa tre sa ne rezolvam cazare sau ceva..sau voi va ganditi doar sa mergeti asa pentru cateva ore ... sa bem o bere 2 , 3 ,etc si dupa sa ne intorcem? .. atunci nu va bazati pe mine ... ca no sa ma deplasez din oras numai pentru cateva ore ca sa va vad cum aratati si sa beau o bere 2 , 3 cu voi .. nu merita drumu.. asa ca hotarativa cu toti ce facem si ar fi frumos sa facem pana in septembrie ..ca in septembrie am 4 nunti si 6 restante la facultate si nu prea pot
PS: daca e sa facem ceva , atunci sper ca o sa fim cer putin 10 persoane
sunt de acord cu zuzu cu ideia de joi pana duminica e ok doar ca eu vreu in moldova undeva la munte deci maxim 300km nu prea am cum mai mult
Vatra dornei as putea sau la brasov da nu prea cunosc brasovu doar oleaca centru. In rest nu prea as vedea unde se exclude la mare e mare distanta si e costisitor
Facaem o conference cu cine vrea sa mearga sa vb despre ascest lucru?
K sa rezolvam problema asta o conferinta ar fi ideal k asa pe forum nu ajungem la nici un consens....care e interesat face o conferinta si discutam nu??ce ziceti
Threads: 23
deci maine la 10 sa fiti toti acasa nu ca unu are treaba altu pleaca nush unde .....sa vobim pe bune
Threads: 275
nu vin...nu ma pot deplasa sry