Threads: 36
OK ! Duminica, 5 IULIE .. Incercati cu toti sa vedeti ce program aveti. Haideti sa-l facem naibii odata.. Ce mama masii ne ia un an sa facem un gratar?
Propun pentru 5 iulie.. aveti timp sa va rezolvati treburile pana atunci. Cine e cu mine?
Threads: 60
Sunt de acord pe data de 5 Iulie sa se tina Gratarul
Bv IkkS
:wink:
Threads: 44
si eu la fel. !!! 5 iulie .
Threads: 106
Pro 5 IULIE !!
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 24
5 iulie la gratar. luati-ma exemplu. eu vin dupa operatie si tot vin. deci sa nu va aud cu scuze :lol:
deci pe scurt Toata lumea este Destramata si nu se va face absolut Nimic ... asa ca va rog frumos ca sa imi urati Somn Ushor pt Duminik ca Sambata ma duc la o nunta ...
Take care !!!
:arrow: :arrow: :twisted: :lol:
Threads: 109
voua v-a bagat cineva in cap ideea cu grataru`
e buna si o intalnire la o bere
cum a fost aia de ziua fiicei lui Dj cand m-am facut praf
a fost prea fain.ne adunasem si multisori
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
nu mai dau nici o parere ... chiar m-am plictisit de acest asa Zis "gratar" .... eu va zis serviti apa impinsa de la robinet .. si jucati cs... ca si asa n'ai cu cine :lol:
Threads: 106
)))
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 209
man , deci faza cu grataru e pe dubii !
oricine , poate da un gratar ! dar nu oricine merita ! acuma in general se cauta oamenii care merita!