Threads: 106
fara mahmureli ca nu are omu bani
da poate ne prindem toti si facem totusi un gratar ceva
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
De cheta nu ai auzit?Eu vreau sa beau cu Laur o bere de ziua lui chiar daca o dau eu :lol: . "Frecand menta si dand din cap vom izbavi"
pai tocmai sido
cand am zis sa ne prindem toti m-am referit la cheta
si sa vezi ce "chermeza" facem >
>
ca'n basmele cu Harap-Alb :lol: :lol:
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 107
nuuuuuuu eeee prea urata afaraaaaaaa sfaraie carnatu la soare , putzele isi arata ce-au mai frumos .... nu e vreme de gratar
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!
Threads: 60
Mda exact cum zice si Catalin ca numai de gratar nu ne arde noua cand o sa vedem numai chestii ca la avatar-ul lui Catalin ... nu o sa vedem decat saliva pe jos ca sunt sigur ci o sa Curga Din Gura la toti ... cand vor vedea cate una mai buna pe langa ei ... decat sa facem gratar fara femeiii ... nu are rost ... sa ne uitam unu la c**u lui celalalt ... asa ca mai pe la iarna sa facem si noi grataru ala atunci nu mai vezi atata piele :lol: :wink:
Threads: 36
ce va mai bateti capul? eu zic sa nu mai facem nici un gratar ca oricum degeaba e..
sunt sigur ca numai de mancat si de baut nu ne va fi.. e o intalnire de socializare.. sa ne cunoastem mai bine, sa stam de vorba, iar apoi vine gratarul , paharul, mingea, etc.
sa nu uitam va rog ca avem un gratar de facut !!
peste vreo 2 sapt incolo >
>
:lol:
-Darkclan#BuT-
Threads: 107
iar peste 2 sapt ?
) m-am saturat de atatea gratare
)
PS: duminica asta vin in iasi
)
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!
Threads: 60
bun totusi o data sigura si HATARITOARE .. cand se va posta pe forum ????