CS.U-S.RO

Full Version: Sugestie
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
pentru o conectare mai buna, s-ar putea scoate sunetele. In locul lor, ma gandeam daca tot vine iarna, exista un plugin prin care poti face sa ninga pe harta.. mi s-ar parea ok in spiritul sarbatorilor. Asta daca nu stai mult la down. precum la sunete. Lasati parerea. Adica eu as prefera "sa ninga" decat sa aud 2 sunete.

Sau ceva de genul. PS. Astept prima ninsoare de ceva vreme.

Daylight and Weather Events

• Author : *****

• Version : 0.1b

• Description RO : Cu acest plugin adaugi multe evenimente la server :
Poti incepe o furtuna, o ploaie , faci sa ninga si multe altelea. Ai
timp pe ani, luni,zile la care in functie de anotimp se schimba
temperatura, iarna se ilumineaza dimineata mai greu vara mai repede,
cand e ora 02:00 AM de ex e noapte pe server ; multe alte efecte . Doar
incecati-l.
Modulul ENGINE trebuie activat!

• ADMIN Commands:

Cod:
- amx_monthup" "monthup"

- amx_yearup" "yearup"

- amx_hourup" "hourup"

- amx_dayup" "dayup"

- amx_record_time" "write_time"

- amx_snow" """

- amx_rain" ""

- amx_megarain" ""

- amx_megastorm" "

- amx_setlight" " 0 ( Dark ) to 26 ( ExtraLight )")

• Cvars:

Cod:
sv_daylightchange (default =1)

sv_minutelength (default= 60)

sv_allowweather (default =1)
Cred ca a fost asa ceva acuma 2-3 ani daca nu ma insel. Ningea si toti jucatorii aveau caciuli dealea de mos craciun Smile) . Ar fi interesant , dar sa nu faca lag sau sa dea erori la server ca alte pluginuri.
asta cu caciulitele de mos craciun a fost acum 3 ani si erau suparati baietii k ratau hs urile Smile))) k dadeau in motzu de la caciulitza Smile))

dar ar fi frumos pe perioada sarbatorilor sa se puna iar...dak se poate sa se puna si fustitze pt fete Smile)))))))
nu ma refer la caciulite.. doar sa ninga. Iar pe langa asta mai e si faza de mai sus din descriere.. e ora 2 in realitate e 2 si pe server.. ar fi mai misto. Jocurile actuale deja au introdus ideea asta. Si eu zic ca ar fi interesant.
Anarchy Wrote:nu ma refer la caciulite.. doar sa ninga. Iar pe langa asta mai e si faza de mai sus din descriere.. e ora 2 in realitate e 2 si pe server.. ar fi mai misto. Jocurile actuale deja au introdus ideea asta. Si eu zic ca ar fi interesant.

am prins ideea e foarte tare...da eu tot vreau fustitze la fetitze Smile))))
imi place cum suna, dar fara caciulite, vremea ca vremea dar pana la caciula :lol:
daca nu se poate un plugin doar cu fustite pentru tine amis, lasa ca ai sa porti la vara, sau la intrunire :lol:
Imi place ideea cu timpul si anotimpurile Big Grin
da
ar fi faina treaba cu vremea, doar daca nu face lag.
Dutzuu Wrote:ar fi faina treaba cu vremea, doar daca nu face lag.
si sa nu fie prea frig
a fost perioada aia cu caciulite...si venise Pastele si noi tot purtam caciulite
danutzZ Wrote:a fost perioada aia cu caciulite...si venise Pastele si noi tot purtam caciulite

Eram pe stilul vechi Smile)))

Votez DA !
Anarchy Wrote:nu ma refer la caciulite.. doar sa ninga. Iar pe langa asta mai e si faza de mai sus din descriere.. e ora 2 in realitate e 2 si pe server.. ar fi mai misto. Jocurile actuale deja au introdus ideea asta. Si eu zic ca ar fi interesant.
este plugin pentru "realy time", dar nu cred ca vrei sa joci de la 7 seara la 7 dimineata numai noaptea.
Pages: 1 2 3 4