Nu am organizat 2 campionate in trecut si ai avut cu cine? Am terminat vreunu? Vorbeai cu ei de 3 zile ca la ora 6 meci si la ora meciului nu se prezentau sau la unu ii pica netu , ziceam clar sa vorbeasca doar pe sayteam , ei dupa 2 runde se injurau pe say , unul se oftica ca e condus si iesea , ceilalalti din echipa ziceau sa aman meciul ca ii picat netu la altu , ceilalti nu acceptau sa rejoace si tot rahaturi dinastea , ca sa nu mai zic de scandalurile pe forum ca team x a jucat cu alt jucator care nu era in team la ei , care era codat si etc etc . Daca era sa aplic regulamentul de la inceput , cam toate scorurile erau 30-0 la "masa verde" ... Ma bufneste rasul numai cand ma gandesc ca o sa se inscrie si aia din clanul [OLD] ..
raman la parerea mea cea de 2v2 sau 3v3 macar sa incercam.nu o sa fie atat tamtam ca la 5v5 pana se strang toti la unu ii cade netu si altele.si ideea de 4 echipe mi se pare foarte buna pt ca daca facem cu mai multe echipe sunt sanse mari sa nu iasa nimic.si 4 echipe dar cu oameni seriosi putini si buni nu zice toata lumea vin si eu vin si eu si cand sa se prezinte stai ca am avut seviciu si altele
si sa se termine repede team 1 vs team 3 apoi team 2 vs team 4 si finala nu ca jucam un meci luna asta inca unu luna viitoare si finala anul viitor
Am sarit de la o sugestie la alta. Oricum, ar trebui incercat, desi campionatul precedent nu s-a terminat.
Daca vreti sa participati la un lan (pentru cei din Iasi) o sa facem peste 2-3 saptamani (3,10 sau 17 Decembrie) cel mai probabil in Stnet. Daca vreti sa veniti... o sa va tin la curent cu info.
nDy Wrote:Daca vreti sa participati la un lan (pentru cei din Iasi) o sa facem peste 2-3 saptamani (3,10 sau 17 Decembrie) cel mai probabil in Stnet. Daca vreti sa veniti... o sa va tin la curent cu info.
da , eu stau langa star net , asa ca imi este aproape !
ar fi fain sa facem un full in voodoo sau starnet