CS.U-S.RO

Full Version: Sugestie
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
nu stiu.. as fi curios. Eu unul sunt atras de jocurile care se asociaza cat mai mult cu realitatea. E o conceptie noua, de altfel, un joc care se apropie cat mai mult de realitate, e cu siguranta o atractie. E noapte? nu-i nimic, avem nigh vision in joc, avem lanterne. Smile Eu as fi pro, macar pentru o perioada de test. Nu stiu restul, mi-am zis parerea si am venit cu ideea. De implementat sigur, decideti.
pro si eu dak tre sa ne dam cu parerea Wink))
asa te vreau, dar tu ti-ai dat cu parerea mai sus. Oricum, bine ca esti activa la capitolul counter-strike server+forum! Esti de apreciat.
Plug-in'u ala cu zapada caciulite face lag, o ninsoare asa ar fi mai chill, si niste harti de_nuke_iarna d2_christma

SI inca cateva Big Grin parerea mea!
De acord cu wakk sa ie mai des din decembrie pana pe 1 ianuarie cam asa mapele d2 aia cu cadouri s ate bagi in ele :> si cu brazi si nuke iarna ar fi rumos de tot.
Sustin Sugestia Big Grin
poate sa fie si cu fudtite Big Grin !!
Pro.
nu ma refer la caciul la cadouri, la mos craciuni si brazi.. singurul lucru care mi-ar placea e sa ninga in joc, in rest nimic.. si faza cu ora din realitate, transpusa in joc
Anarchy Wrote:nu ma refer la caciul la cadouri, la mos craciuni si brazi.. singurul lucru care mi-ar placea e sa ninga in joc, in rest nimic.. si faza cu ora din realitate, transpusa in joc
da..doar atat sa nu complicam si sa fie lag prea mare
Ar fi rumos cu ora .. Big Grin dar sa fie asa inserat si dupa noapte bezna Big Grin foarte tare .. sper sa se realizeze .
as vrea realy time , macar 2-3 zile
Daylight Weather Events amxx rar

Continutul nu e verificat, doar preluat si dat mai departe aici.
pentru cei care au lag pe de_nuke_iarna sau cum se numeste , ca am uitat de ea . cl_weather 0 . ca sa ninga cl_weather 1 .. Big Grin .. oricum si eu sunt pro , nu prea multe lucruri .. doar asa o ninsoare chestii trestii .. fara caciulite , fustite, mos craciun, brazi..
Eu sunt pentru( daca imi dati un ilic Big Grin)
Se pune in aplicatie macar realy time aia ? Macar asa de incercare Big Grinsa vedem cum e.
votez DA pentru time si ninsoareBig Grin
Pages: 1 2 3 4