Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
INTALNIRE....MARE INTALNIRE
Duminica vreau sa ne intalnim cat mai multi admini de pe u-s in Piata Unirii din Iasi. va astept cu drag. ca de obicei la ora 17:00.
Aprob Big Grin vin sigur Smile
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --

-Darkclan#BuT-

poate vin cu dANUS Smile))
ok...bun asa...chiar va rog spuneti aici cum e...veniti, nu veniti. oricum laurentzii si tutun va fi, si dj mai mult ca sigur Tongue
adica sa inteleg ca nu a fost de ajung zilele cand te bateam la cap zi de zi sa dai rachiu Smile).fi sigur ca am fiu acolo
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
playa Wrote:ok...bun asa...chiar va rog spuneti aici cum e...veniti, nu veniti. oricum laurentzii si tutun va fi, si dj mai mult ca sigur Tongue

uite ma un player care imi cunoaste agenda :* cum sa nu Fiu ca de obicei ..ma bag ....daca ma antrenez cu rachiu lui palya
numa gura de voi ... am sa vad eu ce si cum o sa fiti... Big Grin

sper sa vin cu spooky si vlad fvp de pe server

daca e vb de rachiu facem tot posibilu ^^
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
oricand
=)) waaaa daca crek nu ma puneti la cinste? ca is student, is sarac, n-am nici macar un job. daca e ceva dau o litra,2 ,3,4 de vin... ma speriati :lol:
rachiu' playa >Tongue asa te laudai candva :lol: :lol: :lol:
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --

-Darkclan#BuT-

as veni cu mare placere , dar e ziua fetei mele si nu pot veni !
si eu sunt elev .... dar va rog fiti blanzi Smile
maaa ce ne facem daca nu vine dj? Sad
amanam ?

-Darkclan#BuT-

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)