burlaku Wrote:am plecat acum 3 ani pe ceahlau de capul meu si m-am ratacit cam 7 ore... pana la urma am ajuns pe un drum marcat si mi-am continuat drumul:X
Tu cred ca stateai langa o cabana la vro 200 de m si zici ca te-ai ratacit )
Sa nucontraziciniciodataofemeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Pe la vro 9 ani eram la tara si nu vroiam sa fac baie si m-am ascuns sub pat si-am adormit acolo.Intre timp m-a cautat juma de sat prin padure crezand ca m-am pierdut!!!
Sa nucontraziciniciodataofemeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
burlaku Wrote:am plecat acum 3 ani pe ceahlau de capul meu si m-am ratacit cam 7 ore... pana la urma am ajuns pe un drum marcat si mi-am continuat drumul:X
Tu cred ca stateai langa o cabana la vro 200 de m si zici ca te-ai ratacit )
3 ore si cateva minute mi-a luat sa gasesc prima cabana din momentul in care am gasit drumul marcat ) oricum.. asa experienta sa tot fie :X:X:X
sa spun cel mai nebunesc lucru facut vreodata . . pff :lol: si acum mie rusine .. vara obisnuiam sa merg la tara la bunica si sa stau la ea , aveam vro 6 anisori si am mers sa vad si eu cum praseste in gradina , bunica avea pestelca si am zis ca ar trebui sa fie ceva misto acolo dupa pestelca asa ca mi-am luat inima in dinti si cand am vazut ca bunica era neatenta mam uitat sub poala ei . . si ghici ce era :lol: am priso in ziua fara chiloti :lol: tin minte si acum 3 ani radea de mine cu tot neamul de cea ce am facut dar na . . pacat ca a murit si nu mai poate sa rada Dumnezeu sa o ierte .
Unde e lorri sa va povesteasca cum i-a murit bunicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aia transforma ceva tragic in ceva mai mult ca penal si amuzant
LOOOOOORRRRRRRRRRRRRIIIIIIIII!!!!!!!!!!! :!: :!:
acuma sa va zic eu CEL MAI OBISNUIT LUCRU DIN VIATA MEA Am mancat rahat din pelinca mea la varsta de 8 luni cred sau mai putin :lol: :lol: :lol:
scuze de imaginea creata :oops:
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
pe la vreo 13 ani ..am baut clor..Dupa un fotbal am mers la un baiatas ca a zis ca ne da apa..iese cu bidonu de 5 litri si eo am inceput sa beau..cand iam dat de gust oleak ..am inceput sa scuip bine ca nu am baut asa mult...unu se ingalbenise la fata.