07-01-2010, 01:03 AM
Nu esti cu toti pitici acasa )))) OMG
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Care este cel mai nebunesc lucru facut de voi ?
|
07-01-2010, 01:03 AM
Nu esti cu toti pitici acasa )))) OMG
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
07-15-2010, 10:46 AM
knd am luat curba de la tomesti cu 130 si mia fujit c*r*'intr-o parte ) (cu sdi-u )
07-15-2010, 11:10 AM
si ai facut si o invartita :lol: :lol: ca la moldova
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
07-15-2010, 12:20 PM
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
07-20-2010, 05:49 PM
Cel mai nebunesc lucru...is multe:
- am intrat cu scuteru anu trecut in carrefour si am ajuns pana aproape de intersport cand ma dat afara Bodyguardul de'acolo - am dat "din gresea" cu un balon de apa directorului scolii de la Eminescu (mi-a facut cerere de transfer)
Fie paine cat de rea...tot mai bun e cozonacul!)
07-29-2010, 09:28 AM
am pus pisica in congelator
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
08-03-2010, 02:39 PM
hmm..pai la gradinita am facut cva(aleluia ca nu mai stiu ce/si nici nu cred k vreau sa imi amintesc) de nu m-au mai primit aia in ultimu an si a tr sa ma duc la scoala de la 6 ani
-am dat foc la vecinu de sub mn la balcon cu avioane de hartie in flacari -am ajuns prin a 10-a in coma alcoolica la spital dp ce m-a dat gata o sticla de stalinskaia si cateva beri la un concert rock underground la arenele romane.cand a venit maica-mea a 2 zi sa ma ia am incercat sa zic cel mai inteligenrt lucru care mi-a trecut mie atunci prin cap<<am mancat niste mici stricati>>..dsi in salon putea a bautura mai rau ca intr-o bodega
08-08-2010, 08:34 PM
La 3 ani am bagat degetele in priza si am stat vreo saptamana in spital. :-s
08-11-2010, 01:58 PM
bine ca mi`a amintit eq de curent
pe la 4 ani am bagat o sarma de aluminiu in priza.tin minte ca ma durea tare capul si in piept
08-11-2010, 02:19 PM
eq :O:O:O Wrote:La 3 ani am bagat degetele in priza si am stat vreo saptamana in spital. :-s de asta are baietu reflexe la awp :lol: :lol:
09-17-2010, 12:37 PM
cand eram mic pe la 8 ani chemam pisicile la mine si le luam la suturi ca nu le suportam ) pheno stie
in clasa a 8`a am avut bataie cu , cornuri ) si cand am dat sa arunc un corn a trecut pe deasupra capului la directoare ) n`a observat eram in turcia ) .. si eu cu inca 5 prieteni .. stateam la etaju 2 la hotel .. si turcii la etaju1 ).. si faceau galagie .. si am apucat apa ft calda de la baie ..gunoaie,doze de suc,sandwich`uri vechi ) si le aruncam pe geam in camera.. toti s`au ascuns in baie inafara de mine si de un coleg care ne`am bagat in dush si am tras cortina ) .. si au venit cam 15 turci pe noi ) si i`am zis in engleza "ala care a aruncat a coborat jos" .. si au coborat toti ) dupa am pus 6 dulapuri in usa si am aruncat iarasi
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
12-02-2010, 07:51 PM
Cu dan am dat foc gentii profei de romana de a ramas gaurita aproape :lol:
Am aruncat cu muci in par la o colega de clasa fara ca ea sa stie , dar in schimb stia toata clasa. Am descaltat o colega in amfitatru si i-am aruncat adidasi in spatele amfiteatrului dupa care mi-a zis ca-s bulangiu. Si i-am zis fostei prietene ca in atata timp cat am stat cu ea, nu am realizat ce mustatza frumoasa are . Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
12-02-2010, 08:14 PM
Clasa a 9a m-am ascuns in dulap si la jumatea orei de engleza l-am speriat pe prof :lol:
tot clasa a 9 a am injurato pe profa de romana si a zis ca ma lasa corigent :lol: ' 6 ani am spart un geam si pe urma fugeam in cerc ca bezmeticu :lol: |
« Next Oldest | Next Newest »
|