Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
danutzZ Wrote:ZuZuk Wrote:cum clanul bK nu va juca.. o sa joc eu cu nature, am vb cu sss si bk cu H8 o sa joace diseara dupa 8 (asteptam sa confirme si danutzz)
nu am timp.ma gasiti in sala de lectura.jucati cu celelalte 2 din grupa
bun atunci.... FTW (RZR si smantana) sau [.i.] (Slabutu si Grasu) care sunteti disponibili dupa ora 20 sa jucati cu noi (bK)?
in seara asta nu pot
..maine seara joc toate meciurile
ZuZuk Wrote:danutzZ Wrote:ZuZuk Wrote:cum clanul bK nu va juca.. o sa joc eu cu nature, am vb cu sss si bk cu H8 o sa joace diseara dupa 8 (asteptam sa confirme si danutzz)
nu am timp.ma gasiti in sala de lectura.jucati cu celelalte 2 din grupa
bun atunci.... FTW (RZR si smantana) sau [.i.] (Slabutu si Grasu) care sunteti disponibili dupa ora 20 sa jucati cu noi (bK)?
zuzana, problema e ca au spus aia din bK ca e posibil sa faca rost de steam!
tiE puteti juk in seara asta?
cum are loc tragerea la sorti ?
ce tragere la sorti?
cea de dupa grupe? Daca e aia am stabilit deja cu zuzu cum extragem, oricum v-a juca locul 1 cu locul 2, si nu din aceleasi grupe!
eu propun sa fie asa :
grupa 1 cu grupa 3 si grupa 2 cu grupa 4
respectiv locul 1 / grupa 1 cu locul 2 / grupa 3 etc...etc...v-ati prins voi...
danutzZ Wrote:eu propun sa fie asa :
grupa 1 cu grupa 3 si grupa 2 cu grupa 4
respectiv locul 1 / grupa 1 cu locul 2 / grupa 3 etc...etc...v-ati prins voi...
dan, poate sa pice cum ai zis si tu, dar extragerea la sorti e mai sfanta, sa nu fie discutii. Vor juca locul 1 cu locul 2 oricum, si nu din aceiasi grupa!
tragere la sorti e cel mai simplu.. 1 cu 2.. daca se nimereste sa fie aceiasi grupa asta e..
dar locul 3 din grupa nu merge si el la un baraj?
bogdan Wrote:dar locul 3 din grupa nu merge si el la un baraj?
Nu merge in europa league :roll:
playa ce spui? sa jucam inca un meci, cele 4 echipe de pe locul 3 sa joace un fel de baraj
ar fi mai tare!
dada ca sa ne lungim pana la Paste
) si dupa aia mai jukti barajul barajului si tot asa..si de Paste poate ajungeti sa jukti semifinala
k pana la craciun sa stim castigatorii
ar fi minunat..mirific chiar :roll:
9 nu e putere a lui 2.
Ce se mai aude de urmatoarea etapa in camp ? Am intrat in pauza de Iarna :lol: :?: :?: :?:
Cand jucam :?:
dey1986 Wrote:Ce se mai aude de urmatoarea etapa in camp ? Am intrat in pauza de Iarna :lol: :?: :?: :?:
Cand jucam :?:
A venit inghetul. Asteptam clanul bK sa isi faca damblaua, dar vad ca nu se mai misca! Crek le pun azi meci obligatoriu, care nu se prezinta are 0
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11