:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aaa...deci asta ati facut dupa ce am plecat .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bauserati fara noi :-<
Prima oara Eva zicea ca vom fi cativa .. acolo
) intra`devar , oricum am fost mai multi decat ma asteptam
)
eu credeam ca nu mai vine nimeni
)
pe vremea asta x_X
dar a fost tare:x. 8)
Daca o sa fie vreme frumoasa
putem sa ne strangem si la un gratar
in fine e bine sa nu mai planuim asa mult nu iese nimic cand faci planuri amanuntite.cum a facut verde e perfect a dat o ora o zi si asta a fost!Cine a avut ochi sa vada si urechi sa auda a aparut si nu cred ca regreta.Pacat de vreme ca n-am mai stat prin parc da na.....primele dati is mai grele ca dupa ne saturam unul de altu'
)
asa'i
)
ei avem toata vara la dispozitie ;
cu plimbari
:d
mergem in kfc?:X
=))
a fost super tare, chiar ma bucur s-au adunat atat de multi si ca toti ne-am simtit extraordinar, am vorbit,am ras,am jucat fripta
) :lol: , am baut
) intr-un cuvant a fost BELEA
Bafta tuturor!
SI la mai multe intalniri
app cn mai vrea pozele de la mn da'ti add: eac_vl
Exact! )) cine's mai betsivi ca noi, ha? cine-i prietenu meu cel mai bun ha? :X VERDE!! :X betsivul meuuu :*
mai vreau sa ne mai intalnim inc'o dataaa ! <33
IN CURAND
!
gogu Wrote:Eu am venit pregatit cu bani :| mai luam vro 2 m de bere daca mai vroiati oricum data viitoare fiecare aduce resurse fara 8 m de bere nu plecam )!!Dj esti bine venit,la urmatoarea ieseala esti invitatul din capul listei!
Daca nu aveam scoala de soferi numai plecam de acolo . Stateam aman2 =]
verde Wrote:dita porecla ce mi-ati mai scos acuma "coloratuu" :lol: :lol: :lol:
Maine dau o bere. te bagi ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
parca incepi sa vb limba mea
dacum vb pe mes poate o iau si pe lorri :lol:
ii bine mai copii.ma bucur pentru voi ca a`ti realizat o intalnire atat de frumoasa si in acelasi timp va invidiez....ca nu am putut fi si eu prezent insa am fost nevoit sa plec la bucuresti pentru chestia aia din dreapta...