CS.U-S.RO

Full Version: Super mega smechera intalnire !!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5

Guest

Ce colorat nebun, se bate cu ostatecii . AHAHAHAHAH. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai pus strategic prima poza: doar sucuri si o bere sa nu parem betivi . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neaparat trebuie sa facem din intalnirile astea o obisnuinta Smile adica doar de doua-trei ori pe an e prea putin!mai ales pt cei care stam cat de cat aproape.iasi-pascani-botosani!Pt mine n-ar fi o problema sa vin o data pe luna adica na...Data viitoare sklembar platesti drumu dus-intors Smile)
deci .. Smile)
nu stiu ce sa mai zic Smile)
promit ca nu mai beau in public si ca nu mai zic prostii din gura Smile)
fara bere de azi !
:oops:
deci. a fost super-giga-ultra smecher :x
sa ne intalnim mai des :*
Hai sanatate! :oops:
invitati-ma si pe mine .... nu fiti egoisti !
dita porecla ce mi-ati mai scos acuma "coloratuu" :lol: :lol: :lol:
m-am simtit prea bine si a fost prea frumos ca am fost multi , 18 play-eri si admini din comunitatea U-S ceea ce e super jmecher si recunosc ca ma cam doare capu :lol: :lol: si mare pacat ca nu a fost aparat foto ne-am chiorat cu telefoanele dar asta e ,data viitoare venim pregatiti :wink: si cu mai multi bani :lol:
Eu am venit pregatit cu bani :| mai luam vro 2 m de bere daca mai vroiati Smile oricum data viitoare fiecare aduce resurse fara 8 m de bere nu plecam Smile)!!Dj esti bine venit,la urmatoarea ieseala esti invitatul din capul listei!
- Lorri. - Wrote:deci .. Smile)
nu stiu ce sa mai zic Smile)
promit ca nu mai beau in public si ca nu mai zic prostii din gura Smile)
fara bere de azi !
:oops:
deci. a fost super-giga-ultra smecher :x
sa ne intalnim mai des :*
Hai sanatate! :oops:
mda :-j nu era frumos daca nu se consuma la metru!!
frumosilor !! :lol: :lol:
eu tot timpul as veni , numai cand am munca , in week , atunci nu pot !
am zis ca fiecare sa vina ,indiferent de statut in comunitate u-s sa nu se sfiasca, si uite ca au venit jucatori care nu m-am asteptat si ma bucur ca au facuto sper ca si lor le-a placut Big Grin
Mai erau inca multi de venit,la urmatoarea iesire speram sa se stranga toti care n-au putut veni azi!!Sa unim mai multe mese sa vorbim prin statii de la un capat la altulSmile)
next time call me !!
bine zis gogu...din capatul unde stateam eu nul vedeam pe burlaku + ca mai era si fumSmile))
Dj urmatoarea iesire e la fotbal...garantez...dar hai sa fim mai multi
Am facut topic cu fotbalul...avem tp o saptamana jumatate sa ne strangem 18 insi MINIM

VA ASTEPT SA POSTATI ACOLO
Mie sincer imi pare foarte rau ca nu am reusit sa ajung dar am dormit pana la ora 15 ... ca am ajuns acasa pe la vreo 5 dimineatza Big Grin ... am avut si eu oleak de treaba cu 2 colegi si o sticla de Absolut

duminik voi fi prezent sigur ... ca trebuie sa iii fac cinste lu Catalin
[Image: imagine0958.jpg]
[Image: imagine0962.jpg]
Si cei mai normali oameni posibili Lorri si VerDe :lol: :lol:
Pages: 1 2 3 4 5