:arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tare
uai verde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (le'ai luat de la andy nu? :mrgreen: )
eu cu safe sex =))
am vanatai pe mana si acuma...deci nu o sa uit usor intalnirea
:lol:
In ciuda faptului ca a fost o vreme super urata si o ora matinala ne-am adunat destui de multisori , voi incerca sa ii enumar , sper sa nu omit pe nimeni
( Burlaku , gogu , sklembar , VerDe , eqqqq , Eva , Horse , Delia , DarkManX , Lorri. , Iza , rox ,Cosminel , Cartoon-Network , vladutzZ ,KGB , dundi , Mircea Radu )
Va multumesc tuturor pentru prezenta , sanatate numai bine :!: :!:
so oamenii....
)) asa da....mai des daca ar fi....
am stat si m-am gandit o vreme si am ajuns la o concluzie.. "chiar sunt febletea fetelor" :X:X:X:
burlaku e febletea fetelor...dar ele stateau numai pe langa mine si imi dadeau branci
))
Nu mai zic ca am jucat FRIPTA ne-a rupt Cartoon Network :lol: :lol: :lol: :lol:
respect fetelor rox si iza , evei ca au rezistat si au jucat pana la capat :oops: :oops:
burlaku Wrote:am stat si m-am gandit o vreme si am ajuns la o concluzie.. "chiar sunt febletea fetelor" :X:X:X:
macar a avut bunu simt sa treaca in ghilimele
)
acum o astept pe lorri sa intrebe...``ces alea branci??? is de mancare???``
=))
bodu au stat pe langa tine pt ca nu ma cunoasteau prea bine pe mine
))=)) oricum a fost taree.Urmatoarea intalnire ar trebui sa fie la un fotbal
sa ne adunam toti fete,baieti sa fie caterinca!!
Lume buna ! Numai lume buna ! :lol:
bodu Wrote:burlaku e febletea fetelor...dar ele stateau numai pe langa mine si imi dadeau branci))
ai si tu dreptatea ta
) dar sa zicem ca am vrut sa fiu politicos si nu am vrut sa il las singur pe gogu in colt acolo
))=))) crede-ma
))
super tare intalnirea..pacat ca nu am putut ajunge..pe duminica poate daca vreti ne vedem