01-30-2010, 05:02 PM
- adminul de la care ai primit ban: zuzu
- reason: anti-recoil
- dovezi [copy-paste consola]:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin zuzu
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : roZ
[AMXBANS] Reason : ' anti-recoil cu dovada print screen '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 85.186.2.73 '
[AMXBANS] =======================================
- cum te aperi? adu argumente solide: nu am cum sa ma apar in acest caz, am jucat cu cod...
dar faza nasoala este ca nu am stiut ca joc codat deoarece "codul" acela anti-recoil era in cfg`ul pe care mi l`a dat un prieten ieri..... am tot incercat sa intru pe sv si am vazut la reson ban: anti-recoil.... nici nu stiam ce`i ala si am intrat pe danutzZ pe mess sa il intreb ce ii...
- concluzia: as vrea unban deoarece joc de f mult timp pe sv asta... si nu joc codat de felul meu.... ma cunosc toti de pe sv.... am mai jucat cu eXe ( am avut admin ), cu sskkiillzzoorr ( am avut admin ).. deci nu joc codat...
JUR ca nu am stiut ca e cfg cu cod , am si sters cfg`ul.... cand mi l`a dat a zis ca se vede mai bine grafica si are binduri calumea sa nu mai stai sa iti cumperi arma la inceput de joc... imi pare f rau, si va rog frumos sa imi dati unban....
- reason: anti-recoil
- dovezi [copy-paste consola]:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin zuzu
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : roZ
[AMXBANS] Reason : ' anti-recoil cu dovada print screen '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 85.186.2.73 '
[AMXBANS] =======================================
- cum te aperi? adu argumente solide: nu am cum sa ma apar in acest caz, am jucat cu cod...
dar faza nasoala este ca nu am stiut ca joc codat deoarece "codul" acela anti-recoil era in cfg`ul pe care mi l`a dat un prieten ieri..... am tot incercat sa intru pe sv si am vazut la reson ban: anti-recoil.... nici nu stiam ce`i ala si am intrat pe danutzZ pe mess sa il intreb ce ii...
- concluzia: as vrea unban deoarece joc de f mult timp pe sv asta... si nu joc codat de felul meu.... ma cunosc toti de pe sv.... am mai jucat cu eXe ( am avut admin ), cu sskkiillzzoorr ( am avut admin ).. deci nu joc codat...
JUR ca nu am stiut ca e cfg cu cod , am si sters cfg`ul.... cand mi l`a dat a zis ca se vede mai bine grafica si are binduri calumea sa nu mai stai sa iti cumperi arma la inceput de joc... imi pare f rau, si va rog frumos sa imi dati unban....
Cele mai dificile drumuri duc in cele mai frumoase locuri
The love is a name |
Sex is the game |
Forget the name |
And play a game |
The love is a name |
Sex is the game |
Forget the name |
And play a game |