Threads: 12
Dupa cum zice si subiectul topic-ului ... as dori sa se puna sv_airaccelerate 10
Cred ca foarte multi doresc acest lucru.
Cum e pus acum sv_airaccelerate 3 sau cat e pus, reprezinta un handicap, pur si simplu nu poti sari normal. Pentru a sari la un colt, trebuie sa te arunci inainte cum sar botii, nu poti sa strafezi deloc.
Acest handicap e cam acelasi lucru daca am pune si sv_gravity 500, sa nu mai poti sari. Peste tot, orice server din romania sau din orice alt colt al lumii, are setat sv_airaccelerate 10.
De ce US e mai special si nu e setat pe 10? Ca sa ne miscam ca pitigoii pe harta? ...
As dori sa isi exprime fiecare parerea cu o argumentare serioasa pro/contra ...
Threads: 12
Sunt de partea lui , daca se poate schimba , ar fi super ok ... !!!
DarkManX pwd by Costiâ¢
Threads: 109
s`a propus de multe ori iar Catalin nu a fost de acord
sari asa cum poti.ori nu sari deloc ;d
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 106
As fi de accord cu sv_airaccelerate 10
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 27
daca domnu' Catalin este impotriva cred ca are motivele lui bine intemeiate si probabil n'ar trebui contestate.
anyway pe mine nu ma deranjeaza, nu joc pentru performanta.
so..contra.
YES, OH MY GOD
Threads: 36
Motivul pentru care catalin nu vrea sv_airaccelerate 10 este acela ca nu vrea sa vada oameni care topaie de colo colo...(asta a zis el in trecut)
Eu sunt pro sv_airaccelerate 10.
Threads: 34
Degeba scrieti toti ca sunteti de acord si pro si alte chesti , problema asta sa discutat de cel putin 4 ori si Catalin a zis clar ca nu schimba.
Threads: 275
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwww :lol: :lol: :lol: :lol: nu e sv_airaccelerate 10? :lol: :lol: :lol: lol tui mama masii si ma kinuiam pe d2 in B sa sar pe cutia aia care urci in scobitura de pe partea cealalta, mama masii de treaba credeam ca ori is but ori e de la loss. Hai mai catalineee ca nu te deranjeaza cu nimic. Pai asa e counter strike-ul default. pai in cazul asta ai putea sa pui modele de rate si vanatori si in loc de bmb sa pui o minge. Asta nu se mai cheama cs :|
Threads: 36
si eu vot PENTRU sv_airaccelerate 10 !
Threads: 275
si ramanem doar cu pro si atat
Threads: 28
daca nu... fiecare admin pune el comanda in consola pe fiecare harta
demult tin minte ca asa faceam cand ma rugau player'iii
amx_cvar sv_airaccelerate 10