12-23-2010, 03:51 AM
Cere si ti se va da,Bate si ti se va deschide !
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
maxime,cugetari sau citate celebre
|
12-23-2010, 03:51 AM
Cere si ti se va da,Bate si ti se va deschide !
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
01-15-2011, 12:30 PM
Uh, Doamneâ¦InteligenÈa mea sclipitoare începe sÄ devinÄ o povarÄ. â Gregory House
01-15-2011, 12:33 PM
ImaginaÅ£ia este mai importantÄ decât cunoaÅterea. CunoaÅterea este limitatÄ. ImaginaÅ£ia înconjurÄ lumea â Albert Einstein
01-15-2011, 03:06 PM
Gandurile devin lucruri !
01-27-2011, 09:49 PM
Despre libertate:
"Regulile unui joc de copii sunt constrangeri[...].Si pe femei le vezi ascultand de moda in alegerea podoabelor[...] ceea ce este tot o constrangere...caci nimeni nu doreste libertatea de a nu fi inteles de altii"-Antoine de Saint-Exupery "Nimic nu poate fi neconditionat de ceva;prin urmare,nimic nu poate fi cu adevarat liber"-George Bernard Shaw "Orice om are o idee buna si fixa care arata incapacitatea lui de libertate"-Tudor Arghezi "Omul s-a nascut liber si este pretutindeni in lanturi"-Jean Jacques Rousseau
01-29-2011, 01:35 AM
Quote:Fiecare barbat are nevoie de o amanta: nevasta crede ca e la amanta, amanta crede ca e la nevasta si asa el poate sa sada linistit in biblioteca sa citeasca. _______ Democratia îi permite idiotului sa stea alaturi de geniu si sa-i poata zice: ce mai faci, frate? Nu te da mai mare decat esti, vei plati diferenta.
02-23-2011, 03:08 PM
Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar, ar fi si ei casatoriti. â H. L. Mencken
Femeiaeste un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui.
cs.u-s.ro
02-23-2011, 11:54 PM
unde nu esti bine venit , pleaca
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
04-21-2011, 07:51 PM
Descoperirea unei erori intr-un program de calcul se face abia dupa ce programul a fost folosit câteva luni de zile.
04-21-2011, 10:14 PM
"Fa primul pas cu incredere, nu trebuie sa vezi toata scara , doar fa`l ! "
04-22-2011, 11:26 AM
Cu Rabdare Treci si Marea :lol:
Ai aparut de nicaieri
Si ca orice alta toanta Mie vrei sa-mi demonstrezi Cum ca esti o pitipoanca. Cand te bagi pe mess, in seama Te preface ca esti o doamna Dar cand incepei sa vorbesti Pe nimeni nu cuceresti Hai sa-ti dau un sfat, frateste De la la mine, ca sa sti Invata cum se vorbeste Pentru a nu te prosti. Hai, nu te mai chinui Sa fii afro-americanca Pentru lume, tu sa stii Ca ramai o pitipoanca.
05-21-2011, 08:29 AM
"Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane." â Octavian Paler
05-21-2011, 08:30 AM
"Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii." â Aristotel
05-21-2011, 08:30 AM
"A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger." â Nichita Stanescu
05-21-2011, 08:31 AM
"Placerea adevarata este de a sta cu cineva la masa." â Antoine de Saint-Exupery
|
« Next Oldest | Next Newest »
|