Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maxime,cugetari sau citate celebre
Cere si ti se va da,Bate si ti se va deschide !
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Reply
Uh, Doamne…Inteligența mea sclipitoare începe să devină o povară. – Gregory House
Reply
Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea – Albert Einstein
Reply
Gandurile devin lucruri !
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Reply
Despre libertate:

"Regulile unui joc de copii sunt constrangeri[...].Si pe femei le vezi ascultand de moda in alegerea podoabelor[...] ceea ce este tot o constrangere...caci nimeni nu doreste libertatea de a nu fi inteles de altii"-Antoine de Saint-Exupery

"Nimic nu poate fi neconditionat de ceva;prin urmare,nimic nu poate fi cu adevarat liber"-George Bernard Shaw

"Orice om are o idee buna si fixa care arata incapacitatea lui de libertate"-Tudor Arghezi

"Omul s-a nascut liber si este pretutindeni in lanturi"-Jean Jacques Rousseau
Reply
Quote:Fiecare barbat are nevoie de o amanta: nevasta crede ca e la amanta, amanta crede ca e la nevasta si asa el poate sa sada linistit in biblioteca sa citeasca.

_______
Democratia îi permite idiotului sa stea alaturi de geniu si sa-i poata zice: ce mai faci, frate?

Nu te da mai mare decat esti, vei plati diferenta.
Reply
Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar, ar fi si ei casatoriti. – H. L. Mencken
Femeiaeste un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui.

cs.u-s.ro
Reply
unde nu esti bine venit , pleaca
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Reply
Descoperirea unei erori intr-un program de calcul se face abia dupa ce programul a fost folosit câteva luni de zile.
Reply
"Fa primul pas cu incredere, nu trebuie sa vezi toata scara , doar fa`l ! "
Reply
Cu Rabdare Treci si Marea :lol:
Ai aparut de nicaieri
Si ca orice alta toanta
Mie vrei sa-mi demonstrezi
Cum ca esti o pitipoanca.

Cand te bagi pe mess, in seama
Te preface ca esti o doamna
Dar cand incepei sa vorbesti
Pe nimeni nu cuceresti

Hai sa-ti dau un sfat, frateste
De la la mine, ca sa sti
Invata cum se vorbeste
Pentru a nu te prosti.

Hai, nu te mai chinui
Sa fii afro-americanca
Pentru lume, tu sa stii
Ca ramai o pitipoanca.
Reply
"Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane." – Octavian Paler
Reply
"Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii." – Aristotel
Reply
"A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger." – Nichita Stanescu
Reply
"Placerea adevarata este de a sta cu cineva la masa." – Antoine de Saint-Exupery
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)