Threads: 34
io de cand ma stiu cu coade joc ! sincer nu-mi imaginez cum puteti juca fara sa vedeti inamicii prin zid , sau sa trageti si sa nu merga glontu prin zona bostanului!
Threads: 36
Am jucat cu gl-loade cdhack si unu care era cu speed ... am jucat mult ... jucam la sala cu coade acolo am auzit de ele si rupeam serverele ... da asta acuma 1an jumate 2 de atunci nam mai jucat..
Once you go hack,you never go back.Mai bine nu incercati daca nu ati jucat nici odata cu cheats.
Threads: 109
ma deci cand esti mic....n-ai cum sa nu joci cu cod.....fantezia aia ca vezi prin pereti...ca dai numa cap....nu te poti abtine sa nu le folosesti...dar le scoti dupa o perioada...ca iti dai seama ca esti nab fara ele
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 22
nope u am jucat niciodata cu coduri si sincer nici nu ma intereseaza sa joc cu coduri..nici mak ca sa vad cum e
Nu am jucat niciodata.Tin minte ca am vrut odata sa vad si eu cu vad astia cu wall...si nam stiut sal activez.:-??
Threads: 43
de cand ma stiu joc cu cod