Threads: 10
ma dj imi pare rau de politica care o duci tu cu severu asta ..pur si simplu m-am saturat de cate destroy-uri iau de la toti prostii ...m-am saturat si sa fiu politicos ,m-am saturat si sa dau jdemii de explicatii ,da stiu eu sunt but de intru aici ... nu mai postez nici poze ca repet m-am saturat ...de fapt la ce plm mai scriu asta ? poate ca-s prea nervos ..daca dai prin zid gata ai wall ...daca faci vreo 4 buti la rand pe care recoilu ii bate grav gata ai silent etc ...ma vlad sau cum te-o chema lasa-te fratioare de sportu asta ca-ti spun eu ,n-ai nicio treaba...ti-am dat un hs prin perete gata ai trecut rpd spect si dai destroy ...btw vezi ca sunt cateva manuale bune pe net cu cs citeste-le poate inveti si tu ceva ..aaaa si sa-ti vand un tip ..pe snow mane da in toti peretii ca se duc gloantele :mrgreen: ....autograf nu-ti dau ca esti slab ...
Threads: 209
salutare man !
ai jucat cu nick-ul de slot ? daca nu ... inseamna ca e altcineva in locul tau !
cu ce nick ai jucat ?
doar ti-am sugerat asta !
bafta la familie !
de cateva luni ai imunitate pe [anu.ro]xzz1t de ce nu joci cu imunitate ?
Threads: 147
deci eu nu te cunosc, xyz sau cum te mai numesti, ori ceri scuze de la admini pentru postul de mai sus ori ai ban forum.
- have a nice fucking day -
Threads: 34
Ai slot .. joci de pe slot. El are slot + imunitate , deci daca ar avea bunul simt sa intre cu numele pe care are imunitate , atunci nu ar mai lua destroy.
Threads: 209
playa , daca un om nu intra cu numele de slot , inseamna ca nu e acelasi caruia i-am dat slot cu imunitate pe server pentru a evita neplacerile astea !
bafta !
Threads: 275
am inteles pe urma situatia, hmm mai ales ca are imunitate...hmm. Oricum vina la amandoi, si a lui ca nu joaca cu slot, dar si vina adminului ca da destroy aiurea la jucatorii bunicei!!
Threads: 120
Deja devii plictisitor, dacÄ joci joaca cu slot,dacÄ nu Å£i se va scoate , la urmatoarea reclamatie pe motiv ca n-ai nevoie de el.
o zi fainÄ.