Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reclamatie sufletel
deci adminul asta are de multe ori ceva cu mine ..sufera prea mult imi da gag degeaba doar ca-l acuz ca nu-si face treaba cum trebuie, zice ca am ceva cu el dar se ia aiurea de mine degeaba
Code:
*DEAD* fr0zen :  eu ies wa is prea multi codati

*DEAD* Tilicar :  schimba domle harta , esti culmea !

thekilla killed WhacKkK with ak47
*DEAD* fr0zen :  adminu nusi face treaba
ADMIN Sufletzell: change nick of py@bo$u to "pyabosu"

Tilicar killed DiNatali with m4a1
Tilicar killed h@ttrick with m4a1
Tilicar :  cine sa isi faca treaba wa ? sufletzel :)))
Sufletzell: ia dat mut lui fr0zen pentru 5. minute,
Intrasem de un minut si am dat doua destroy daca nu ai observat cat despre reclamatie nu ai decatmmmm mereu ai gura mare daca te uiti bine la stat aveam 1 minut maxim doua de cand intrasem nu dau banuri si destroy la oameni de dragul de a da se face demo apoi se da .....Gag ai primit ai adus o acuza nefondata ..................*DEAD* fr0zen : ionut are aim'Game Destroyed' has been PERMANENTLY banned. Reason: '03" "Game Destroyer"' By admin CS.U-S.RO [forum.u-s.ro][Game Destroyer] You has destroyed game on player ionut (94.177.10,,,,,,,,,,,,,,,.[Game Destroyer] ADMIN Sufletzell has destroyed game on player killerGame Destroyed has left the gameSufletzell : doi pana acuma mai sunt?
Da asa e, sufletel sufera de admin si nu isi face treaba cum trebuie !
Nu sufar de admin.....Ma supara inganfatii......Cei doi frati de la rasarit.....decid cei mai mari daca nu imi fac treaba ....demo mai sus ......O seara buna....
deci nu e prima data cand se intampla: suferi de admini, tot ai ceva cu noi.
Nu e nimic, de acuma in colo la fiecare joc imi fac demo. Te-am tot avertizat ca te pun cu botu pe labe si nu m-ai crezut.
Faci ce vrei, dar ai grija ce faci ! :x
A uitasi terminati cu amenintarile la adresa adminilor gen........

(PLAYER) fr0zen : maine zbori promit,,,,

Sufletzell : frozen o singura acuza mai faci si te calmezi singur
usb killed thekilla with m4a1
trz is joining the Counter-Terrorist force
(PLAYER) fr0zen : iti fac reclamatie....
M-ai mai amenintzat ca il suni pe Ghost si nu numai o data..... si cand era wakkk si verde calmativa parerea mea
Pui cu botu pe labe pe cainele tau din curte copile nu pe mine cred ca intreci masura....masoara=ti cuvintele.... Nu te-am jicnit asa ca te rog frumos am gresit platesc nu vedem.....nu ma judecati voi.......
*DEAD* fr0zen : asd ala are aim

] amx_destroy asd
[Game Destroyer] You has destroyed game on player asd (109.99.148.18....
3 destroyuri la aim

LA cele 3 destroy-uri au asistat la 2 usb si la 1 BLaq app admini si ei deci.... astept si din partea lor un confirm Smile
nu am nimic cu tine ia si fa-ti treaba si nu te mai lega de mine , zii mersi ca-ti fac treaba eu in locul tau, lasa suferintile de admin , lasa-ma sa joc si vezi-ti de treaba
fr0zen Wrote:nu am nimic cu tine ia si fa-ti treaba si nu te mai lega de mine , zii mersi ca-ti fac treaba eu in locul tau, lasa suferintile de admin , lasa-ma sa joc si vezi-ti de treaba

Revin si spun nu sufar numai ca u nu ai rabdare sa ne convingem si noi de cod sau ce zici u nu zic ca nu ai spirit de observatie eu te apreciez pentru ceea ce faci ca vezi codurile si multe chestii pe joc,,,,, insa iti depasesti cate o data atributiile nu ai rabdare....trebuie sa intelegi ca o data adminu suspendat si asa mic nu il mai vezi niciodata asa ca noi cei mici ca Londonezul Eu Xplayer nu ne pripim asteptam sa ne convingem de coduri..... apoi actionam Smile Spor la joc insa de cand lucrez in politie merg pe o deviza...... Ai gresit platesti.....Smile si lucrez de vreo 5 ani.....
Chiar nu conteaza asta nu vreau sa fac chat pe forum aici doar nu mai suferi, nu ma intereseaza cand ai tu admin , am avut pe o gramada de-a servere am avut si eu serverul meu 20/20 si mi-am facut treaba atata tot. NU caut sa ma bag in seama cu nimeni, vezi-ti de ale tale si eu de ale mele atata tot. Daca nu-ti place sa asculti o critica, un sfat sau o sugestie nu da gag pentru ca ai tu admin. Adminul este dator sa stea mai mult pe spectator si sa arbitreze jocul, sa schimbe hartile corect, sa dea votul corect,si sa ia deciziile corect cu dovezi (poze) etc. Caz incheiat
da asa e cand am intrat eu, sufletel era spectator si am vazut ca purta o conversatie cu frozen nu mam bagat pt ca nu stiam despre ce-i vb erau cativa pe snow si am zis sa skimb harta am dat mai multe harti la vot si n-a iesit nici una dupa care am bagat india

ps: aa si frozen am vazut ca ii cam ameninti pe toti ca il suni pe ghost nah eu nu pun bot dar poate unii pun si de asta ajungeti la asa cv. imi vine sa rad cand aud asta."uite acu il sun pe ghost" =))
Codatii se anunta pe u@ <nume> ! Nu are nimeni nimic cu voi. Tilicar, cand ti-am dat contra am stiut de ce iti dau. Aici noi suntem o comunitate, nu ne punem cu botul pe labe unii pe altii ! Daca vrei sa faci o reclamatie, este acolo undeva new topic ! Aici posteaza doar cei in cauza ! Tc
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --

-Darkclan#BuT-

Darkclan#B.u.T. Wrote:Codatii se anunta pe u@ <nume> ! Nu are nimeni nimic cu voi. Tilicar, cand ti-am dat contra am stiut de ce iti dau. Aici noi suntem o comunitate, nu ne punem cu botul pe labe unii pe altii ! Daca vrei sa faci o reclamatie, este acolo undeva new topic ! Aici posteaza doar cei in cauza ! Tc

Corect, iar pe viitor rog sa va evitati pe cat posibil daca aveti incompatibilitati "emotionale", "principiale" si "ideologice" :lol: Tilicar si fr0zen sunt ei simpatici dar is caposi si vorbesc ca 2 gahste toata ziua :lol: Asa ca vreau revizuire in comportament si fara copilarii "Doamna invatatoare, colegu arunca cu hartii in mine" fi-ti seriosi. O zi frumoasa si nu ma mai acuzati de cod ca va dau gag :mrgreen:
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Atenţie la băieţii aştia răi ,te ameninţă că-l sună pe ghost, prieteneeee ieşi!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)