Lorri Drrea Wrote:in primul rand, grasu, tot serverul stie de "glumitele" tale proaste si chiar m-am plictisit sa ti le tot accept iar daca tu vrei sa numesti "te chis in freza" o gluma, atunci e problema ta. mi-am iesit din fire, mi-a pus capac "glumita" ta de astazi si ti-am dat destroy. nu-mi pare rau deloc, meritai cu DESAVARSIRE! :wink:
mersi.
Avand in vedere ca nimeni nu s-a plans de "glumetele" mele pe servar pana acuma si nimeni nu a facut o reclamtie impotriva comportamentului pe care il am, cred ca tu ai exagerat ! Nu e problema mea, tu esti cea cu admin, tu trebuie sa respecti niste regulii si sa indepliniesti anumite conditii ! Asadar nu le-ai respectat, merti sanctionata. Eu pentru limbaj neadecvat puteam primi un simplu gag.
Daca nu ai citi regulamentul, poftim:
2. Jucatorii de pe server se trateaza cu un minim de RESPECT.
4. Banurile se dau doar pt motive INTEMEIATE:
- injurii la adresa adminilor sau a altor jucatori (atentie la regula 11)
- folosirea de CHEAT-URI , dupa o prealabila urmarire a suspectilor (este obligatorie folosirea comenzii amx_ss)
- reclame la alte servere
11. Ban-uri PERMANENTE se vor da numai jucatorilor care folosesc cheat-uri
12. ATENTIE orice ABUZ sau NERESPECTAREA acestor reguli va duce la stergerea permanenta a adminului!!!!!
Cum spuneam, tu ai incalcat o regula ! Cea a jucatorilor:
2. Este interzisa folosirea de cuvinte obscene in orice forma si in orice limba (gag, kick, banip 24 ore = 1440 minute ). PS: Dar nu Destroy !
Multumesc, astept raspunsul unui moderator/administrator !