Vezi-ti de treaba ta ca | cauti numai cearta , azi am jucat pe zook fac eu scor si omu tot acuza aim si dalea ia si veizit de treaba ta . daca vedeam ca esti cuminte pe sv mai ziceam si eu ca a gresit zuzuk dar vad ca vorbesti aiurea . sal . nb
Threads: 120
Eu cred ca zuzuk n-a gresit pentru monitor, se da ban permanent!
Threads: 22
terminati-o pe sv cu comentariile in plus: ai anutat codatul nu mai bociferezi, ca nu da nimeni ban cand strigi tu, ci doar dupa ce se obtin dovezi...faza intamplata azi....sfat valabil si pentru amicul tau care si acuma bocifereaza pe sv sa intre Zuzana sa iti raspunda la reclamatie.
seara placuta
el ma acuza pe mine de cod si atunci a anuntat cineva acuze aiurea = destroy si tu ai continuat sa acuzi
noapte buna nu mai are rost sa mai vobesc ca nu intelegi nimic , tu mai acuzat pe mine de cod stii ca a zis ala acuze aiurea = destroy .paa
Threads: 3
Nu am dreptul sa te acuz ? Doar pentru ca esti admin nu am voie sa spun ca esti codat?
Si nimeni nu imi raspunde la Reclamatie ci doar schimba subiectul, GG.
ba TU NU INTELEGI CA DOAR PE MINE MAI ACUZAT ?? TREBUEI SA SCRIU CU HUGE SA VEZI ?
Threads: 3
4. Banurile se dau doar pt motive INTEMEIATE:
- injurii la adresa adminilor sau a altor jucatori (atentie la regula 11)
- folosirea de CHEAT-URI , dupa o prealabila urmarire a suspectilor (este obligatorie folosirea comenzii amx_ss)
- reclame la alte servere
Vi se pare cunoscuta??? Ce termenii am incalcat eu de aici ca sa iau ban pe motivul Injuratura.
Mi sa parut ca erai codat si am spus . CARE E PROBLEMA?
Threads: 29
eu zic sa lasi ciocu moale ca o sa-ti expire banu in 2 ore si nu-l vrei mai mare