Threads: 275
mai are rost?
vrei sa le uploadez si eu exact cum mi le-ai dat? amx_ss vinci 3 si ies 3 poze cu nume identice difera ultima cifra.
Tu imi dai asa: 2012-01-30_00003.jpg :|
de_nuke0003.bmp
de_nuke0004.bmp
Vrei sa iti uploadez niste poze care mi le-a facut cosminel in timp ce vorbeam cu tine? Mai aveai un pic si credeam ca ma bate pe mine steamul!
Threads: 3
Mai omule is pozele diferite?? Imi spui si mie ce poze is identice?
Si te omoara asa tare numele la poza? Daca vrei ii pun altu .
Uitate la secunda si zimi ce nedumeriri ai.
Threads: 188
Da vinci pozele sunt diferite intre ele, asa este, dar ideea e ca ai dat domnului admin Jammin o poza pe care tu o edit-asesi. O data ce ai dat 2 poze bmp si 1 jpg, tu ca om in toata firea care joaca totusi cs de cativa ani buni, la ce concluzie ajungi ?
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Daca ne uitam la timpul de pe servar care este jos si la mine este interval de o secunda.
Si inca ceva, uite o chestie evidenta care te da de gol , uita-te ce timp indica ultima poza jos si ce indica pe centru exranului ? Se vede ca ai modificat totul preluand textul de la poza precedenta....
1/30/2012 - 19:36:36 :lol: :lol: si pe centru e 37, doi timpi diferiti in aceasi poza, te-ai gandi ca serverul functioneaza pe 2 ceasuri :lol:
Eu v-am spus , 2 poze au fost facut in cs strike si 1 in steam . Am luato din steam si i-am dato. E adevarat timpul este diferit . Daca tu sti cum sa modifici alea ii bun pentru ca eu nu stiu.
Daca o editam crezi ca eram asa de tembel sa nu modific timpul?
Draga jucatorule, primul ss 1:05 ar trebui sa aiba ca text cum ca o poza ti-a fost facuta nu 2,
apoi in minutu 1:06 ar trebui sa ca text cum ca ti se fac 2 poze pe cand tie iti apare doar 1, in minutu 1:07 ar trebui sa ti apara ca text ca-ti sunt facute 3 poze dar din nou iti apare una. Avand aceste argumente destul de solide plus poza editata din bmp in jpg, plus argumentul ceasului, zic frumos sa te calmezi sa-ti cauti alt server. O seara placuta jucatorule. Asta a fost ultimul meu post. Ban ul ramane.
Threads: 42
trebuia verificat.. am zis ca pe langa contu de steam, tre sa aiba jocu. Deci el de fapt nu are steam.