CS.U-S.RO

Full Version: Reclam JaMMin
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu poate sa faca diferenta . El spune ca o poza este dublata . Sa imi spuneti si mie unde vedeti voi poza dublata in astea 3.

[Image: de_nuke0004.jpg]
[Image: 2012-01-30_00003.jpg]
[Image: de_nuke0003.jpg]
mai are rost?
vrei sa le uploadez si eu exact cum mi le-ai dat? amx_ss vinci 3 si ies 3 poze cu nume identice difera ultima cifra.
Tu imi dai asa: 2012-01-30_00003.jpg :|
de_nuke0003.bmp
de_nuke0004.bmp
Vrei sa iti uploadez niste poze care mi le-a facut cosminel in timp ce vorbeam cu tine? Mai aveai un pic si credeam ca ma bate pe mine steamul!
Mai omule is pozele diferite?? Imi spui si mie ce poze is identice?
Si te omoara asa tare numele la poza? Daca vrei ii pun altu .
Uitate la secunda si zimi ce nedumeriri ai.
Da__Vinci Wrote:Mai omule is pozele diferite?? Imi spui si mie ce poze is identice?
Si te omoara asa tare numele la poza? Daca vrei ii pun altu .
:lol: :lol: :lol:
omule amuzament maxim la tine, sincer, cum sa pui alt nume, sa salvezi altfel, de ce?!
Da vinci pozele sunt diferite intre ele, asa este, dar ideea e ca ai dat domnului admin Jammin o poza pe care tu o edit-asesi. O data ce ai dat 2 poze bmp si 1 jpg, tu ca om in toata firea care joaca totusi cs de cativa ani buni, la ce concluzie ajungi ?
asa trebuie sa arate 3 poze, 3 linii, timp de o sec intre ele, nu aceiasi secunda, nu doar doua linii, tie iti lipseste ultima poza!

[Image: de_aztec0000.jpg]

[Image: de_aztec0001.jpg]

[Image: de_aztec0002.jpg]
Daca ne uitam la timpul de pe servar care este jos si la mine este interval de o secunda.
Si inca ceva, uite o chestie evidenta care te da de gol , uita-te ce timp indica ultima poza jos si ce indica pe centru exranului ? Se vede ca ai modificat totul preluand textul de la poza precedenta....
1/30/2012 - 19:36:36 :lol: :lol: si pe centru e 37, doi timpi diferiti in aceasi poza, te-ai gandi ca serverul functioneaza pe 2 ceasuri :lol:
verde Wrote:Si inca ceva, uite o chestie evidenta care te da de gol maxim, uita-te ce timp indica ultima poza jos si ce indica pe centru exranului ? Se vede ca ai modificat totul preluand textul de la poza precedenta....
1/30/2012 - 19:36:36 :lol: :lol: si pe centru e 37, doi timpi diferiti in aceasi poza, te-ai gandi ca serverul functioneaza pe 2 ceasuri :lol:
gg cu asta! :lol:
Eu v-am spus , 2 poze au fost facut in cs strike si 1 in steam . Am luato din steam si i-am dato. E adevarat timpul este diferit . Daca tu sti cum sa modifici alea ii bun pentru ca eu nu stiu.
Daca o editam crezi ca eram asa de tembel sa nu modific timpul?
Draga jucatorule, primul ss 1:05 ar trebui sa aiba ca text cum ca o poza ti-a fost facuta nu 2,
apoi in minutu 1:06 ar trebui sa ca text cum ca ti se fac 2 poze pe cand tie iti apare doar 1, in minutu 1:07 ar trebui sa ti apara ca text ca-ti sunt facute 3 poze dar din nou iti apare una. Avand aceste argumente destul de solide plus poza editata din bmp in jpg, plus argumentul ceasului, zic frumos sa te calmezi sa-ti cauti alt server. O seara placuta jucatorule. Asta a fost ultimul meu post. Ban ul ramane.
Ii bun.
O arzi ca ai scos poza din steam..ce scrie aici? no steam present
http://ban.u-s.ro/~cstrike/ban_list.php
Bandetails details
Player Da Vinci
Bantype SteamID and/or IP address
SteamID no SteamID present
IP address 188.24.177.93
Invoked on 30-01-2012 - 19:53
Banlength Permanent
Expires on Not applicable.
Reason 93" "Game Destroyer"
Banned by Admin CS.U-S.RO [forum.u-s.ro] ()
Banned on Server CS.U-S.RO [forum.u-s.ro]
Previous offences 0
trebuia verificat.. am zis ca pe langa contu de steam, tre sa aiba jocu. Deci el de fapt nu are steam.