Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RECLAM reclam RECLAM
Fratilor totusi ... nu se poate aceasta buleala ... cum mama dracului sa mi se scada litere din admin ... si sa mi se zica ca daca mai intreb ... CEVA .....mi se da si BAN ... ( cine a zis stie )

Ba da ce dracu doar nu am 11 ani jumate ca sa ma amenintzi cu banu .... poti sa iti faci si BORSH cu serverul .... nu ma intereseaza TOTUL este de placere ..... daca vrei pun bani si eu la Net ...... la Intretinere ... banii nu's o problema .... nu am avut niciodata nimic cu ownerii si acum sunt F***T de ei .. prin nestiere inca ...

vreau si eu o explicatie la Motivul scaderii Literilor ... si pt ce asi putea sa imi iau Ban

asta ii cea mai simpla discutie posibila de pe messenger

ASTA II INTREBAREA MEA >>>>> intrebare de baraj Dragi Owneri ... DE CE ESTE LAGUL ASTA pe server cica s-a schimbat banda sistemu de operare ... s-a pus default .. si este lag de imi face freeze cs-ul mie care is tot pe airbites [mass]

Reclamatul: intrebare de baraj daca mia spui odata asta ai ban personal de la mine
Reclamatul: ne-am intelew draga admin
Reclamatul: inteles
Reclamatul: si p[entru asta ti-am scazut adminul

EU: nu inteleg ideia
EU: ce si care ii faza ca nu stiu
EU: explica si mie te rog
EU: bine , mersi pt toate explicatiile (bineinteles ca explicatii nu mi-am primit ... stateam si ma uitam la pagina de mess sa primesc si eu un raspuns ceva ... dar de unde ... am vazut cum a devenit idle )

Ip-ul meu este 89.41.199.214

asta ca sa nu te mai chinuii sa imi cauti ip-ul

Hf !!!

Messages In This Thread
RECLAM reclam RECLAM - by psyCH - 09-30-2009, 11:35 PM
Re: RECLAM reclam RECLAM - by RZR - 09-30-2009, 11:40 PM
Re: RECLAM reclam RECLAM - by danutzZ - 09-30-2009, 11:48 PM
Re: RECLAM reclam RECLAM - by Guest - 09-30-2009, 11:53 PM
Re: RECLAM reclam RECLAM - by Zuzu - 09-30-2009, 11:59 PM
Re: RECLAM reclam RECLAM - by mihai - 10-01-2009, 12:36 AM
Re: RECLAM reclam RECLAM - by catalin - 10-01-2009, 12:51 AM
Re: RECLAM reclam RECLAM - by JaMMiN - 10-01-2009, 10:18 AM