02-11-2009, 03:47 AM
bine ca mie nu imi asculta-ti parerea , nu am ajuns sa ma ia la misto oricine , citez " da ai admin degeaba " si tot felul de chestii ce sa fac sa stau sa ma uit cum isi bate joc de mine un copil ? sau aplic gag / slay / kick / quit / ban ? altu junglebobo ala e leit cu tine , mam saturat de cate ori am aplicat comenziile astea trebuie sa fac binduri pt voi 2 , daca intru pe server si vreau sa joc si eu cu klanul meu cu tag nu apuc 2 runde , toata lumea numai pe mine ma vede tutun dai slay lu ala tutun da vot tutun mai dute-n ..... ti-am dat quit ca ai ip dinamic ! si nu te amenintam cu ban ca puteam sa ti-l dau in loc de quit , daca tot faci reclamatie catre mine fa-o dupa reguli ca cineva s-a chinuit aicea totusi , sau mult mai simplu te scoateam la o bere sau invers si rezolvam totul ca 2 oameni . normal ca se fac reclamatii catre mine ca numai eu stau pe server si nu ma luati iar cu orele . daca nu ma insel poate confirma si " asa " si sa nu crezi ca am ciuda pe tine doar aplic regulamentul ,ai gresit esti sanctionat . daca nu e asa eu promit ca imi dau demisia .