ma interlopule de unde ai aparut ma ??? Dak eu dau o harta , iese la vot pt ce vii tu si schimbi mapa la 2 minute dp ce o pun eu ??? Knd te-am intrebat ai zis ca tu nu joci 6 vs 6 pe dust2x2 cu toate ca multi dintre jucatori erau slabi deci era logic ca ieseau daca schimbam . knd te-am intrebay aku cateva zile dc dai slay aiurea ai zis sa nu caut anturaj cu tine , eu am dat slay k erau afk jucatorii in primul rand iar in al 2 lea rand tu ai luat kick ca sa inveti sa vorbesti civilizat nu cu arfe de 2 lei. DACA OAMENII JOACA si 10 vs 19 PE SNOW DE EX NU INTRU EU SI SCHIMB MAPA CA NU IMI CONVINEEEE , INTELEGI??? Iar in timpul rundei knd ai dat tu votul multi dau 1 si nici macar nu se uita... k is concentrati la joc nu la vot.. Ink o data iti zic nu mai suferi ca suferi degeaba...
SI daca vrei sa suferi totusi uite cum facem asa ca intre fetite ... Facem un 1 vs 1 ca tu esti jucator adevarat si ala dintre noi care pierde adio ADMIN ....
SI daca vrei sa suferi totusi uite cum facem asa ca intre fetite ... Facem un 1 vs 1 ca tu esti jucator adevarat si ala dintre noi care pierde adio ADMIN ....