06-21-2012, 04:25 PM
treaba sta asa : am fost la casute la bucium. e 40 de lei casuta +10 lei de persoana intrarea in camping. adik daca am fi 12 persoane sa mergem, pe langa banii de casuta care se impart mai trebuie 10 lei de om pentru intrarea in camping. putem merge pur si simplu la gratar pe sculeni sambata, fara cazare sau altele, sau putem merge de asemenea la ciric. faza e ca nu prea avem unde sa ramanem peste noapte.
putem face cum a zis playa. ne vedem sambata la ora stabilita. cine vrea intradevar sa vina, isi baga in buzunar 20-30 de lei frumosi acolo si cu asta basta. vin, samanta, 3 sticle de suc, tuica pot sa aduc eu. ar ramane carnea si chipsuri, etc, bani care s-ar incadra zic eu. problema ar fi de gratar!
daca ploua atunci la ora 15:00 sambata, asta e..stam acasa si fiecare isi vede de ale lui.
DECI, CE FACEM?????
putem face cum a zis playa. ne vedem sambata la ora stabilita. cine vrea intradevar sa vina, isi baga in buzunar 20-30 de lei frumosi acolo si cu asta basta. vin, samanta, 3 sticle de suc, tuica pot sa aduc eu. ar ramane carnea si chipsuri, etc, bani care s-ar incadra zic eu. problema ar fi de gratar!
daca ploua atunci la ora 15:00 sambata, asta e..stam acasa si fiecare isi vede de ale lui.
DECI, CE FACEM?????