10-28-2011, 02:15 PM
nu se mai poate
e deja a 3.a oara in care iau ban aiurea
si de aceasta data,ca si pana acum, am luat ban din senin>> fara poze , fara sa fiu criticat de nimeni . pur si simplu mi s.a dat peste nas cu mesajul "you have been baned"
faceti oameni buni poze daca tot ma suspectati
joc cs din placere, fara cfg-uri , fara coduri ,fara mai nush ce mama naibii
de luni bune joc numai pe serverul vostru pentru ca pur si simplu imi place
am o problema la tastatura si nu.mi merge butonul pt consola + alte cateva taste pentru ca am varsat apa pe ea si nu ma pot uita de la cine am luat BAN-ul
cred ca de la JUNKYard
joc si sub numele de <<-neXT->> , KenT ,DiscO FloreNce
joc intre 3-7 ore pe zi pe acest server
va rog sa binevoiti a.mi rezolva problema
cu respect
aa si era sa uit , am primit si DESTROY , ca sa pierd timpu aiurea instalandu.mi cs cand nu am folosit nici un cod in viata mea
Astept cu nerabdare sa joc juca din nou cs alaturi de voi
si cum nu prea ma pot opri din a cuvanta, trebuie sa ma descarc
m.am saturat sa tot bat pe la usi inchise pentru a.mi cere dreptul la joc, asta in cazul in care nu am incalcat nici un regulament. e putin cam frustrant
vreau doar sa se respecte ce trebuie respectat
daca ma banuia unul din admini pentru ceva anume, trebuia sa faca ce are de facut in ordinea si in felul in care scrie acolo , acolo in regulamentele voastre.
sta spectator, i se pare lui ca unul din player da 1 -2 headuri, in cazul meu trageam la noroc pe snow prin pereti, si gata ne trezim cu ban .
chiar mi.ati stricat ziua
si daca tot pierd timpul pe forumul vostru, il pierd pentru ca mi.am facut prieteni pe server si doresc sa pot juca alaturi de ei, nu pentru ca am asazisele "coduri". daca as fi jucat cu cod,scuzati.mi expresia "m.ar fi durut in .."dak as fi jucat pe sv vostru sau pe altul. dar cum m.am 'atasat'sa zicem asa de acest sv...
e deja a 3.a oara in care iau ban aiurea
si de aceasta data,ca si pana acum, am luat ban din senin>> fara poze , fara sa fiu criticat de nimeni . pur si simplu mi s.a dat peste nas cu mesajul "you have been baned"
faceti oameni buni poze daca tot ma suspectati
joc cs din placere, fara cfg-uri , fara coduri ,fara mai nush ce mama naibii
de luni bune joc numai pe serverul vostru pentru ca pur si simplu imi place
am o problema la tastatura si nu.mi merge butonul pt consola + alte cateva taste pentru ca am varsat apa pe ea si nu ma pot uita de la cine am luat BAN-ul
cred ca de la JUNKYard
joc si sub numele de <<-neXT->> , KenT ,DiscO FloreNce
joc intre 3-7 ore pe zi pe acest server
va rog sa binevoiti a.mi rezolva problema
cu respect
aa si era sa uit , am primit si DESTROY , ca sa pierd timpu aiurea instalandu.mi cs cand nu am folosit nici un cod in viata mea
Astept cu nerabdare sa joc juca din nou cs alaturi de voi
si cum nu prea ma pot opri din a cuvanta, trebuie sa ma descarc
m.am saturat sa tot bat pe la usi inchise pentru a.mi cere dreptul la joc, asta in cazul in care nu am incalcat nici un regulament. e putin cam frustrant
vreau doar sa se respecte ce trebuie respectat
daca ma banuia unul din admini pentru ceva anume, trebuia sa faca ce are de facut in ordinea si in felul in care scrie acolo , acolo in regulamentele voastre.
sta spectator, i se pare lui ca unul din player da 1 -2 headuri, in cazul meu trageam la noroc pe snow prin pereti, si gata ne trezim cu ban .
chiar mi.ati stricat ziua
si daca tot pierd timpul pe forumul vostru, il pierd pentru ca mi.am facut prieteni pe server si doresc sa pot juca alaturi de ei, nu pentru ca am asazisele "coduri". daca as fi jucat cu cod,scuzati.mi expresia "m.ar fi durut in .."dak as fi jucat pe sv vostru sau pe altul. dar cum m.am 'atasat'sa zicem asa de acest sv...