12-13-2007, 11:49 AM
dMs. Wrote:dak e ala a lu zph din zoomless e vechi'
si tu esti destept sa moara fata :O wallul lui zph doamne ce prosti sunteti qwe ... ati vazut si voi posturi pe pgl forum ...
coaie vbiti de oameni fara sa stiti ... ce plm sa va cer zaphod ala joaca de 8 ani cs de la beta 1 cs 1.5 cand a fost prima data cs1.5 in pgl ... cum plm a folosit coade ma? daca la lanurile din bucuresti bate tot ce prinde ... (ps: a batut TeG wizards va dau link daca nu ma credeti) .. am zis de teg ca majoritatea sunteti fani si nici nu stiti cu ce se mananca csul...
si faza cu ore intregi si nu si-a luat ban pe licenta e alta faza zuzu
... azi folosesti cod ... => VAC(valve anti cheat) iti face poze si scaneaza tot pcul tau de formaturi criptate care modifica game playul jocului daca ai cod => trimit raport + poza la serverul steam .. si de acolo dupa mai multe zile iti vor da ban .. fii fara grija ca in maxim o saptamana ai ban pe licenta... si faze din pgl cu wall care ziceti .. sunt noobi de prin sali din pwla cu satelitu gen moldova noua braila si unde au mai fost prinsi cu wall .. si ce crezi?? aia jucau de pe steam for caffes... iti schimba contul de steam la fiecare logare + conturile de steam caffe nu vor lua ban niciodata pt ca sunt folosite international ...
sunt multi aici care vb fara sa stie nici de zaphod nici de pgl ... doar asa sa scrie pgl il vede 1 de 13 ani gen mafia ... wow esti zeul meu :p