08-31-2011, 02:41 PM
Domnu Se-th , chiar crezi ca eu ma joc si ca nu am experienta ? Ce te face sa crezi ca ti`as da ban pe chestii banale ? Sa fim sinceri , pe snow era un jucator pus pe scari dupa peretele din baza (la rampa,afk) , te duci fix acolo (fara sa se fi miscat ca sa fi zis ca jucai la sunet)si`i dai head . Asta fiind prima chestie care mi`a atras atentia . A2`a era cand te uitai pur si simplu cu tinta prin perete si urmareai jucatorii , ii asteptai sa dea coltu dupa ii baxai original !
Pe langa asta , ne iei cu povesti ca cica joci simplu, ca daca ai o zi buna primesti ban pentru wall din cauza ca joci bine . Si acum intrebarea mea este chiar ai 20 de ani ?! Comportamentul tau nu prea da de semne ca ai 20 de ani , sincer ! Fara sa jignesc sau ceva de genu ! Te`am vazut in joc , ti`am observat comportamentu` , daca gresesc atunci imi cer scuze ! Dar sa nu aburim cu texte numai prin simplu fapt ca sa iesi cu fruntea curata din chestia asta !
Cine`i fara de pacat si se crede drept sa ridice piatra si sa o arunce !
E decizia voastra in legatura cu el ! Il DeBanati , sau ramane asa!
Regret ca n`am facut poze ca sa va demonstrez ce am vazut , motive de minciuna nu am , dusmanie nu port !
O zi faina , Blaq !
Pe langa asta , ne iei cu povesti ca cica joci simplu, ca daca ai o zi buna primesti ban pentru wall din cauza ca joci bine . Si acum intrebarea mea este chiar ai 20 de ani ?! Comportamentul tau nu prea da de semne ca ai 20 de ani , sincer ! Fara sa jignesc sau ceva de genu ! Te`am vazut in joc , ti`am observat comportamentu` , daca gresesc atunci imi cer scuze ! Dar sa nu aburim cu texte numai prin simplu fapt ca sa iesi cu fruntea curata din chestia asta !
Cine`i fara de pacat si se crede drept sa ridice piatra si sa o arunce !
E decizia voastra in legatura cu el ! Il DeBanati , sau ramane asa!
Regret ca n`am facut poze ca sa va demonstrez ce am vazut , motive de minciuna nu am , dusmanie nu port !
O zi faina , Blaq !
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !