05-25-2011, 08:46 AM
Anarchy Wrote:a gresit omul ti s-a scos banul, ce-o lungesti ca la tribunal, duci o viata grea? Nu ti s-a oferit de prea multe ori a 2-a sansa? esti "stresat"? Cauti "razbunare" in genere? Ce masura sa se ia, e un admin bun, nu mai fa atata tam-tam mare jucator si treci la joc, lasa ca mai intru eu sa vad ce stii.
Anarchy - vorbesti cam mult pe langa subiect si faci atac la persoana nejustificat. Te-am intrebat eu de sanatate? Ca idee, atunci cand pui un cuvant intre ghilimele inseamna ca nu vrei sa ii folosesti conotatia uzuala caz in care, citind post-ul tau, nu e posibil sa intelegem prea multe pentru ca nu ti-ai definit termenii.
E un admin bun, probabil, dar la faza asta nu a fost nici admin si nici bun pentru ca ambele cazuri exclud posibilitatea de a se intampla ceea ce s-a intamplat. Pe langa asta dupa modul in care postati, adica scriind mult si cu putina tangenta reala cu subiectul, imi dau seama ca va intelegeti bine si probabil sunteti prieteni buni...
Asta e, cand ai pile nu ti se intampla nimic. Sa-ti fac totusi o paralela domnule Anarchy si sa vedem daca iti place rezultatul. Sa spunem ca te afli intr-un cartier din orasul tau si iti vezi linistit de treaba pana cand un politist vine la tine si iti spune ca gunoiul care se afla pe strada inainte sa vii tu este al tau, aruncat de tine si ca trebuie sa te sanctioneze. Sanctiunea pe care o alege este sa iti rupa hainele (paralela cu destroy-ul) si sa te trimita la pachet in alt cartier cu mentiunea ca nu mai ai voie sa calci pe acolo vreodata. (aka ban permanent) Te duci la politie si faci o plangere iar ei iti raspund ca nu trebuie sa iti faci griji si ca poti sa mergi linistit prin cartierul respectiv din nou, iar pe politist nu-l vor pedepsi pentru ca, chiar daca a facut nimicul asta de fapta el totusi este un politist bun...
Convenabil modul in care a fost rezolvata problema... Cu siguranta.
Clean Wrote:Code ms de aprecieri dar trebuie sa recunosc ca am gresit : trebuia sa fac demo chiar si in cazul evident al acestui user cu steam si mai ales cu un "simt al orientarii" iesit din comun care a jucat ba 10-15 min ba 3 min ba se misca ca sa se "ascunda" cu tot cu blind ba cu spatele ba cu fata si etc.
Accept orice masura cred ownerii de cuviinta ca se impune in acest caz fara nici un fel de resentiment.
Cazul evident era doar in mintea ta. La cat de mult dai dovada ca intelegi din cele pe care le-am scris mi se pare totusi evident faptul ca ai mari probleme in a urmari un text simplu, daramite sa mai urmaresti si evolutia unui jucator pe server (ca admin, spectator).
"a jucat ba 10-15 min ba 3 min ba se misca ca sa se "ascunda" cu tot cu blind ba cu spatele ba cu fata si etc." Tie inca iti este neclar, din cate afirmi, ce s-a intamplat atunci, si, mai grav, ce am scris eu in posturile anterioare. Asta e o problema serioasa... Incearca sa dai un quote la textul meu pe care il comentezi atunci cand faci acuze de genul incoerentei mele, ca sa vada si lumea cat de pe langa vorbesti.
johnmirra Wrote:Sunt in masura sa imi dau cu parerea asupra seriozitatii tale Clean in ceea ce a privit adminarea cat am fost eu pe server, respectiv 10-15 minute. Am rezistat mult nu gluma.Deci 10-15 minute am fost pe server... per total, de cand am dat connect pana mi-ai dat destroy si ban. In continuare ceea ce ai inteles tu:
Clean Wrote:Ala micu vezi in ban / unban care a fost situatia exact.Dupa cum zice chiar el am stat 10-15 min si l-am urmarit dupa care blind iar el joaca fara nici o pb.Din cate spui tu, de cand am intrat pe server tu erai spectator si te uitai pe mine cum joc. Ce coincidenta fericita. Probabil ca mi-ai dat blind pe la jumatatea timpului cat te-ai uitat pe mine, adica 5-7 minute, urmand ca in cealalta jumatate eu sa fi jucat runde intregi (dupa o aproximare bruta cam vro 10 runde), timp in care eu n-am facut nici un frag si am alergat pur si simplu pe harta.
Aberatii... Aberatii...
Esti bun de politician, minti cu nerusinare de ingheata apa de sub tine si cu putin noroc o sa zica lumea ca faci minuni si mergi pe apa ca Iisus...