11-16-2010, 08:09 PM
Zuzu Wrote:DarkManX Wrote:Dupa cum spui zuzu , 100 de pareri au fost si la demo`ul tau , dar a inchis topicul un owner ( prieten de`al tau ) si nu s`a mai discutat nimic , e aceeasi chestie .
In cazul meu 3 ofticati ca i-am culcat 2 runde la rand s-au trezit sa imi faca demo ( de parca nu stiam ) ) , si dupa eu am insistat sa puna demo pe forum si sa isi dea cu parerea anumite persoane care ma interesau , nu bisericute etc. Prieteni nu am pe server pt ca eu sunt din mures si nu va cunosc pe nici unul personal , deci in cel mai bun caz va pot numi amici.
De prietenul ala ce zici tu ca a dat topic close , atata iti zic ca mai demult mi-a scos toate accesele pentru o faza mai minora , deci fi sigur ca daca considera ca am cod atunci nu mai eram aici. A dat topic closed pentru ca asa a vrut el , nu ca i-am zis eu , ca la o adica daca vroiam puteam sa sterg eu topicul sau sa dau tc, dar nu am de ce sa ma feresc , mi s-au facut peste 100 de demo , acuma multi ani jucam mai bine si aveam steam original (si tot eram acuzat de cod .. ), multi dintre astia vechi ma aveati in lista cu numele de zuzulau , si probabil si acuma mai aveam steam daca nu renuntam la cs , atunci cand "prietenul ala al meu" de care zici tu , nu imi scoatea accesele. As avea multe de povestit de 6 ani de cand sunt aici admin, dar momentan o sa ma rezum la atata .
Hai sa imi calc pe cuvant, nu am chef sa iti scriu romane , m-am mai uitat inca o data , deci pentru mine parerea mea e destul de clara nu am chef sa o rescriu. Zuzule ,imi place ca o dai pe prietenii bisericute, si altele, apropo de sebs ,el are lag , de aia ii merge asa referitor si la demo'ul lui.Chiar conteaza ca am iesit la un suc/fotbal/altele,daca unu ar fi prins codat, i s-ar da ban,cel putin eu asa as proceda, fie ca imi e prieten, e un joc. Cat despre aim'u tau eu nu mi-am zis parerea. Oricum ca esti si erai de neatins(dupa acea faza) ai destul timp pe server, mai mult ca mine si darkmanx. Degeaba spunem noi ceva astia mai tineri, ca nu prea ne da-ti crezare.
E vorba despre jst si nu despre tine zuzule. . Eu mi-am zis parerea mea, de incepator,si chiar nu mai postez degeaba.
O seara cat mai faina