11-16-2010, 07:58 PM
DarkManX Wrote:Dupa cum spui zuzu , 100 de pareri au fost si la demo`ul tau , dar a inchis topicul un owner ( prieten de`al tau ) si nu s`a mai discutat nimic , e aceeasi chestie .
In cazul meu 3 ofticati ca i-am culcat 2 runde la rand s-au trezit sa imi faca demo ( de parca nu stiam

De prietenul ala ce zici tu ca a dat topic close , atata iti zic ca mai demult mi-a scos toate accesele pentru o faza mai minora , deci fi sigur ca daca considera ca am cod atunci nu mai eram aici. A dat topic closed pentru ca asa a vrut el , nu ca i-am zis eu , ca la o adica daca vroiam puteam sa sterg eu topicul sau sa dau tc, dar nu am de ce sa ma feresc , mi s-au facut peste 100 de demo , acuma multi ani jucam mai bine si aveam steam original (si tot eram acuzat de cod .. ), multi dintre astia vechi ma aveati in lista cu numele de zuzulau , si probabil si acuma mai aveam steam daca nu renuntam la cs , atunci cand "prietenul ala al meu" de care zici tu , nu imi scoatea accesele. As avea multe de povestit de 6 ani de cand sunt aici admin, dar momentan o sa ma rezum la atata