11-14-2010, 07:05 PM
rox. Wrote:pur si simplu a fost o neintelegere...
dundi a cerut sa i se faca poze...i'am facut eu 3 poze... , iar jst a zis ceva de aim ..si ca ii da ban ... nu a facut referire la dundi.. dar intre timp noi vorbeam pe chat admini ... iar ceilalti nu aveau cum sa vada..si s'a inteles gresit.
probabil seBs a crezut ca e vorba de conflictul de ieri cand jst i'a dat ban si nu il lasa sa joace..dandu'i kick intr'una...
seBs are aim cum ai tu, jsT-
eu zic sa va ignorati pur si simplu pe server...fara insulte si altele. :|
nici nu sti sa te exprimi,faci tu ce faci da o intorci sa ii ei aparea lu nea`popicu
Dundi a cerut sa i se faca 3 poze,pentru a testa nush ce mama masi,iar eu in gluma i-am spus "incerci codul?" si de aici a inceput totul,seby cu bagarea lui in seama,tu cu ai ii ei apararea tot timpul indiferent de situatie.Referitor la AIM-ul meu,intreaba persoane gen Bunicu.caricel,Laurentzi,Tutun,Ionut(dj),Ovidiu,si iti vor da ei raspuns la intrebare daca am sau nu aim/wall.Cat despre Aim-ul lui sebs nu e concret nimic,(deocamdata),dar avand in vedere ca a luat ban de la catalin , joaca de pe non-steam,ii sare tinta in 100 de locuri ,am dreptul sa il verific de cate ori mi se pare suspect,ii fac demo-uri si poze pana il prind sau pana ma satur.
Ps:Sebs astept demo-ul
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!