09-13-2010, 11:59 AM
sKlembar Wrote:ikks aici. multumesc pe aceasta cale lui edi ( sklembar ) ca si-a sacrificat contu sa mai pot zice si cateva cuvinte aici ca domnu' catalin mi-a luat dreptu la replica prin banu dat in secunda 2.. i-am cerut sa-mi scoata banu sa mai pot scrie un mesaj. degeaba
blue_ikks: auzi.. macar scoate banu de pe forum, sa zic si eu ce am de zis.. o zi, doua, dupa aia.. cum vrea _|_ ta n-o sa mai calc pe server. de dragu celor 5 ani in care am jucat pe u-s. mersi
good_fouryou: n-am cum ma doare mana daca scot
replica de om de 23-24 de ani cati o avea.. [Image: bigeyedsmiley.png]
bun. in primul rand. ce s-a intamplat pe server. i-am zis omului atat.. "e free game". nu e vorba nici pe departe de comentarii sau ceva. era prima runda, era bataie , nu a fost vorba de nici o bomba sa zica el ca trebuia sa fac defuse. lucrul asta il pot confirma toti ce au fost pe server. ghile, gogu, rox, laurentzii.. era plin serverul. din pacate, catalin va controleaza ca ceausescu ( pe deoparte il inteleg, dar face abuz. ). ce face el e fix comunism. faci ce vreau "_|_ lui" sau zbori. nu vad egalitate, ca intr-o familie ceea ce noi, playerii incercam sa creem aici. ca bine zice sklembar mai sus, esti un fel de becali.
multumesc pentru ospitalitatea de care au dat dovada cei din familia . ionut, ovidiu si mihai. oameni adevarati. am zis-o si o s-o zic mereu.
salutari, sanatate, si bafta in viata pentru restu' [Image: wave.gif]
ba gigi te-am chemat eu aici? am insistat sa vii? si nu ma lua cu 5 ani ai tai ca nu stiu daca ai jucat 1 luna intr-un an. si te rog frumos nu vorbi de ceausescu ca nici macar nu stii cu ce se mananca. nici mucii la nas nu stii sa tii stergi bine si vorbesti de un om pe care l-ai vazut numai la tv si atunci numai cand a fost impuscat. "E fix comunism" ai trait mai mucea pe vremurile comunismului ca sa-ti dai cu parerea? luati-va de mana amandoi si faceti hora unirii (sper ca ai trait si pe vremea aia ca sa stii despre ce e vb.) si dupa ce ati terminat duce-ti-va amandoi in .... mea.
Deja m-am saturat de pitici smecheri ca voi. Sictirrrrrrrr.
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!