08-22-2010, 03:19 AM
TuTuNeL Wrote:Chestia cu 16oameni pe usp_map este adevarata , eram si eu la joc , si doamna rox se " alinta " cu domnul smantanosu care erau "undercover " , nu am nimic cu nici unul dar o data ce ai niste litere in fata altora ar trebui sa iti aduci aminte de ce le ai tu si nu altii , rox chiar daca zici ca am ceva cu tine dar wrong , pheno nu mi-ai placut la inceput ca vorbeai mult dar te-ai mai " linistit " . Daca ar sta cineva undercover la admini astea noi s-ar scoate pe capete . dar sustin .. Mai putin chat , mai mult joc .
imi recunosc greselile, vorbesc mult, dar sunt player nu am responsabilitati, imi primesc gag, c'est la vie, asta'i viata. dar ca admin cu responsabilitati fata de un server pe care noi il numim "respectat", ca de'aia ma chinui sa scot adminii degeaba, pt ca respect serverul si unii isi bat joc, ar trebui sa invete . stiu cum eram inainte, am luat slot, m'am mai cumintit in semn de respect pentru Domnul DJ, dar asta nu inseamna ca pot fi injurat de mama fara sa se ia masuri de catre adminii de fata,si sa fiu batjocorit de d'soara rox : )
YES, OH MY GOD