Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
incredibil,uite danutzz totul in doar 15 minuteciteste
nu am luat ban pentru limbaj neadecvat sci doar pentru ca ceream motivul pentru care am luat gag.
daca m-ai vazut pe mine sa injur cum ainjurau aia de fatza cu tine pe server azi si nu le dadeai gag eu accept sa fiu banat pe clasa de ip.
tu nu vezi acolo?nu stii sa dai votse dau 2 mape tot timpul sa aiba omul de unde alege si cand nu faci frag dai vot de 6 ori doar ca sa schimbi.

app eram 25 pe server parca si cand ai pus inferno aia mdificata,cati am ramas?iti zic eu..vreo 10

"el de atunci tot vrea sa faca rau..(se simte frustrat ca nu a avut dreptate)" nu fac rau nici nu vreau dar nu pot suprta oamenii care abuzeaza de functie,care nu folosesc regulile pentru toti jucatorii.
cat despre tine nu inteleg pentru ce vrei adminul!? ca sa dai vturi la mape?sa dai rdine la altii?sa admiri injuraturile?

ia si le multumeste adminilor ca te mai tin pe server....eu aici am etrminat nu o sa mai postez la aceasta reclamatie si sper sa nu mai vii cu acuzari nefondate,incearca sa pui si dovezi nu doar vorbe.

Messages In This Thread
Re: incredibil,uite danutzz totul in doar 15 minuteciteste - by nam3 - 07-03-2010, 01:03 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)