06-27-2010, 03:28 PM
De ce va bagati prieteniile intr-un joc ? Indiferent ca a jucat cu wall, o sa mai joace cu wall, sau chiar nu a jucat cu wall (nu fac referire la tine bodule.) nu are rost sa va certati de la o prostie. Ganditi cu capul nu cu altceva... ! Uite de asta nu ma agit eu cu accese ca se supara x y . Mie imi e prieten bun bodu la fel si verde si altii de pe aici. Nu vreau sa intelegi gresit coloratule, dar daca eram in locul tau si vedeam ca prietenul meu are wall imi dadeam quit si il lasam sa joace sa intre alt admin sa il scoata. Acum puteti sa interpretati in orice fel, ca nu isi face treaba ca nu stiu ce, dar daca ne gandim mai bine nu ne-am nascut in cs si o prietenie e mult mai importanta, ca daca nu, ar trebui sa mergem legati cu un sony vaio de gat si sa dam dnd la toti ca ne ducem sa facem un frag 2. In concluzie terminati cu circul asta ca nu are rost . V-ati luat fix aiurea . Te pupa eq, coloratule . :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: . Bodule numai fi suparat ca e doar un joc.