Threads: 147

VA ROG SA-MI SCUZATI INDRAZNEALA, NU VREAU SA JIGNESC PE NIMENI(STIU CA NU JUCATI PENTRU PREMII) DAR MACAR SIMBOLIC:
LOCUL 1  -  100 lei + 100 lei
LOCUL 2  -  60 lei + 60 lei
LOCUL 3  -  30 lei + 30 lei

Threads: 147

ma vad nevoit sa dau unlock, si sa va intreb daca este in regula cu aceste cadouri, premii sau cum vreti sa le ziceti voi(aceasta in urma a doua mesaje primite de la 2 oameni de baza  acestei comunitati).

Threads: 34

speram sa aprecieze toti ce faci pentru comunitatea u-s si sa-si dea seama cat de norocosi sunt ca fac parte din aceasta familie(k deja asta suntem, nu?)..

noth!ng 
 u-s

Threads: 120

Propun sa facem  o bauta , toti cei care jucam in acest campionat, ca premiu pentru toata lumea!!! si in felu asta ne si cunoastem!

Threads: 155

multumim marian pentru gestul pe care l-ai facut. sper ca toti cei de pe svr iti vor  aprecia bunatatea ta fata de noi!

Threads: 2

e prima cupa online la care particip si sunt premii.cand mi-a propus zuzana cica erau steamuri ca premii. acum parca devine mai palpitant
in cazul in care voi lua locul 1-2 (sper) cu ZuZana, dam o bere la next meeting cu activantii serverului, si o ciocolata calda don`soarei Lorri ^^
frumusica comunitate, in care mai toti se cunosc face2face
keep up the good work

Threads: 1

felicitari campionilor!!! si la mai multe