Threads: 275
men, iti dai seama ca dj e omul...cel putin asa zic eu! Dai un buzz ca te ajuta in 2 min, stiu si eu ceva ceva, dar prefer sa nu ma chinui ca nu is prof.
Threads: 14
Inca nu stiu ce "specializari" aveti, dar m-am gandit sa incerc si un post pe forum aici, pentru ca de 2 ore merg in cerc incercand sa aflu ceva...
Threads: 34
salvezi 2d si dupa deschizi fisierul in autodesk inventor si dai extrude sa ii faci forma la telefon si cu hole si celelalte butoane faci forma la taste etc
Threads: 209
da , eu te-as ajuta cu cea mai mare placere !
nu sunt as in domeniu , am facut putin autocad , probabil o sa imi trebuiasca candva !
ZUZuk , tu le ai cu autocadu'?
Threads: 188
am dat si eu in autocad si am avut mari batai de cap, zuzu le zice simplu :lol: :lol: dar e mai greu decat pare, depinde de figura acuma si ligica ei de constructie.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
ti-am zis prietene , fa fatza la telefon in 2d si dupa intri in inventor si dai extrude si faci grosimea la telefon si adancituri pentru butoane si ecran. Banuiesc ca nu iti trebuie 10 , asa ca iti ajunge atat pentru note de trecere. Eu am versiunea 2009 , nu pot vedea ce ai facut ca ai versiune mai noua si trebuie sa instalez ceva prostie.
nasol daca nu poti folosi inventorul (fie vorba autocadul , inventorul si inca vreo 2 apartin de acelasi program deci e putin probabil sa nu aveti la scoala mai ales ca peste 1-2 ani o sa ai materie cu programul respectiv) . La stadiul in care esti acuma cu desenele si daca sunt corecte cu inventorul iti faceai telu 3d in 2 minute. Poate te ajuta altii cu autocadul , dar la 3D majoritatea folosesc programe ca inventor , catia ...
bafta
Threads: 14
multumesc pentru ajutor !