11-04-2011, 12:36 PM
probleme cu serverul. ce se intampla? se schimba iar ip-ul?
noth!ng u-s
Probleme
|
11-04-2011, 12:45 PM
probabil a cazut, o sa isi revina. E o chestiune de timp. De schimbat ipul, nu.
11-04-2011, 12:52 PM
*DEAD* markeloff : doamne
akE. (RADIO): Fire in the hole! Dozatu connected Dozatu is joining the Counter-Terrorist force noth!ng killed Dozatu with m4a1 noth!ng : si-q revenit markeloff killed noth!ng with ak47 akE. : buna amis *** markeloff killed sss_____ with a headshot from ak47 *** akE. killed markeloff with m4a1 akE. (RADIO): Fire in the hole! Dozatu : serverul va cadea in 2 secunde salutari =)) il cunoaste cineva pe dozatu asta ? care-i treaba cu baiatu cititor in stele ) ?
noth!ng u-s
11-04-2011, 12:57 PM
probabil are un programel cu care l-a dat jos. O sa se uite Catalin sa vada concret. Sunt fel si fel de "genii" fireste nu ei sunt creatorii programelor. O sa se rezolve.
11-04-2011, 05:09 PM
Mari "hecheri" ! E simplu de scris pe gugle si pus in practica !
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
11-04-2011, 09:09 PM
va rog un mesaj pe messenger/steam cand mai ameninta unu si pica
probabil a aparut un nou exploit dar trebuie sa vad eroarea atunci cand pica in caz ca nu sunt online va rog lasati mesaj cu data si ora la care a picat ca sa pot cauta in log-uri multumesc
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!
11-05-2011, 02:45 AM
roger
11-05-2011, 02:47 PM
E un program de flodat servere cataline...se gaseste usor pe net si e si usor de folosit...doar bagi ip si...ala trimite o groaza de pachete si-l blocheaza.Am avut si eu deaface cu "hacheri" deastia.Solutia a fost nush ce setare in sv sa nu primeasca peste nush ce nr. de pachete odata ( nush exact ce si cum ca nu ma pricep eu personal ci un "baitzal cu creierul cretz" care lucra atunci pt mine.
11-05-2011, 05:52 PM
astazi a intrat un nenea codatu cu un cod ciudat..i se schimba numele la fiekre 5 secunde si avea aim wall speed dracu sa-l ia k erau de toate ) l-am chemat pe cosminel..a reusit sa-i dea un ban...a revenit iar...am facut un demo.. de data asta nu i se mai schimba numele dar codul era acelasi.. player name : Sm!r3
Sm r3 dem
noth!ng u-s
11-06-2011, 12:21 AM
domnisoara, ia sa "muncesti" sa primesti un admin mic. Fa cateva ore.. eu te sustin.
11-06-2011, 11:36 AM
Anarchy Wrote:domnisoara, ia sa "muncesti" sa primesti un admin mic. Fa cateva ore.. eu te sustin.poate mai tarziu ) nu vreau sa primesc acuze de genu "suferi de admin" "joci cs pt admin" ) demo-ul ala nu e prea reusit k e primul kre l-am facut si ink am cautat pe google cum se face k habar n-aveam )))
noth!ng u-s
11-06-2011, 04:41 PM
amis Wrote:Anarchy Wrote:domnisoara, ia sa "muncesti" sa primesti un admin mic. Fa cateva ore.. eu te sustin.poate mai tarziu ) nu vreau sa primesc acuze de genu "suferi de admin" "joci cs pt admin" ) demo-ul ala nu e prea reusit k e primul kre l-am facut si ink am cautat pe google cum se face k habar n-aveam ))) ai timp sa inveti , te invatam noi, asa ca fa cerere de admin!)
11-06-2011, 08:06 PM
de la mine ai de acum PRO pt admin!
11-06-2011, 09:25 PM
RaZeR_man Wrote:de la mine ai de acum PRO pt admin! uite k am facut dak tot mi-ati spus )) vezi poate nu dai pro acu ))
noth!ng u-s
11-07-2011, 12:09 AM
si eu ce am zis mai sus? sa "muncesti" un pic, sa faci cateva ore... Si de la mine ai pro... dar astea sunt etapele.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|