| 

Threads: 6 

nume: Bobuprenume: Robert Adrian
 nick: maf1
 playeri adusi pe servar: Florynash sau Florin
 timp de cand joci pe server: de vreo 5-6 ani cu pauze destul de mari
 sustinut de adminul: sa lase reply cine ma sustine
 YM: robert.xulo
 ip: 92.81.194.212
 oras: Iasi
 varsta: 17 ani
 steam id: suso_16

Threads: 13 

contra.prea putin timp pe server.eu te-am vazut de o luna pe sv nu stiu dc zici 5-6 ani!

Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!

Threads: 23 

Contra! trebuie sa intri des pe server pentru admin.

Threads: 106 

Contra .

-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
 -Darkclan#BuT-

Threads: 8 

pro...pun pariu ca are mai multe ore decat unii admini!

Threads: 24 

rox. Wrote:pro...pun pariu ca are mai multe ore decat unii admini! 
asta nu tine numai de cate ore ai...poti sa joci 1 luna pe sarvr si sa faci 300 de ore...degeaba daca nu ai vekime !!

Threads: 34 

slotul l-ai luat "ca esti de gasca" , nu a trecut nici o luna si deja vrei admin. Alti joaca de ani buni . gen: manutza, bullu  etc care nu au nici macar un slot , si vi tu care nu stiu daca ai 2 luni de cand joci pe serverul asta cu numele de maf1 si vrei admin. Daca vrei parerea mea , eu nici slot nu iti dadeam pentru ca pur si simplu nu meriti.  N-ai vechime si pe u-s mai mult ai iesit in evidenta prin n reclamatii facute aiurea pe forum.
 salut.

daca zici tu, asa sa fie. 
 P.S: unde scrie ca trebuie sa treaca 1 luna de la cererea pt slot ?
 P.S2: daca joci de ani buni pe server cine te opreste sa iti ceri slot ? sa isi ceara frate slot manutza, bullu si etc
 P.S3: si eu am jucat acum 5-6 ani cand tu nici nu stiai ca exista U-S.
 P.S4: "pe u-s mai mult ai iesit in evidenta prin n reclamatii facute aiurea pe forum"    frumos stil de a iesi in evidenta nu ? \
 P.S5: am aproape dublu orelor jucate de tine si tu ai admin mare !

am incheiat .... e clar, GL&HF

Threads: 34 

nu inteleg de ce te agiti asa , mi-am spus parerea , am dreptul sa imi spun parere nu? " Joci de cand eu nu stiam de serverul asta"   )  Permite-mi sa iti spun ca in momentul asta sunt cel mai vechi admin de pe server , am admin de pe vremea cand fratele lui bobo avea admin (varul tau mai mare) , deci ps3 poti sa-l stergi ca te faci de ras.  
"Am aproape dublul orelor jucate de tine si tu ai admin mare" .. Sa ai multe ore jucate poate fi un avantaj , dar crede-ma ca uni mai au si un job , si cate o prietena care trebuie plimbata etc , decat sa stea toata ziua la calculator si sa faca intrecere la numarul de ore jucate pe server. Daca e sa ne luam dupa ore atunci trebuie sa vorbesc cu catalin sa mute serverul la rox si sa fie rox owner.

Dupa cum vezi majoritatea adminilor sunt contra , si eu sunt contra , dar ca la orice cerere de slot/admin am vrut sa iti dau si tie o explicatie  macar sa stii si tu de ce nu te sustine mai nimeni dintre admini, dar vad ca te-ai simtit ofensat si ai inceput sa arunci cu vorbe aiurea. In fine , asteapta decizia unui owner (catalin , dj , mihai , danutza). 

bafta.

nu mai zic nimic ... merge inchis !

Threads: 106 

Zuzu Wrote:nu inteleg de ce te agiti asa , mi-am spus parerea , am dreptul sa imi spun parere nu? " Joci de cand eu nu stiam de serverul asta"  )  Permite-mi sa iti spun ca in momentul asta sunt cel mai vechi admin de pe server , am admin de pe vremea cand fratele lui bobo avea admin (varul tau mai mare) , deci ps3 poti sa-l stergi ca te faci de ras. "Am aproape dublul orelor jucate de tine si tu ai admin mare" .. Sa ai multe ore jucate poate fi un avantaj , dar crede-ma ca uni mai au si un job , si cate o prietena care trebuie plimbata etc , decat sa stea toata ziua la calculator si sa faca intrecere la numarul de ore jucate pe server. Daca e sa ne luam dupa ore atunci trebuie sa vorbesc cu catalin sa mute serverul la rox si sa fie rox owner.

Dupa cum vezi majoritatea adminilor sunt contra , si eu sunt contra , dar ca la orice cerere de slot/admin am vrut sa iti dau si tie o explicatie  macar sa stii si tu de ce nu te sustine mai nimeni dintre admini, dar vad ca te-ai simtit ofensat si ai inceput sa arunci cu vorbe aiurea. In fine , asteapta decizia unui owner (catalin , dj , mihai , danutza).

bafta.

mare dreptate ai zuzule. se fac cererile de admin ca ciupercile dupa ploaie. cum au ore multe, cum apar cererile . anyway contra !

-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
 -Darkclan#BuT-

Threads: 28 

dreptul lui sa ceara , dreptul lui sa fie respins, dreptul la libera exprimare!
 e Democratie...

Threads: 209 

e bine ca se fac cereri de admin ! dar cate persoane au admin ?
 |