DACA iese Geoana presedinte , toti Baronii Flamanzi vor avea ce manca , si vor falimenta si mai tare Romania !
Mie nu imi place de Basescu , dar decat sa il reabilitez pe hotul de Nastase , mai bine cu baselu !
Basescu..detasat !!
bogdanell_butt Wrote:Basescu..detasat !!
Mi se pare normal sa votezi cu SUPER BASE ! Doar asa va indoctrineaza la Campina )) JOKE
am pus geoana la misto
) singurul :lol: :lol: :lol: dati toti o bere dak iasa
turbo~BASE
eu si toti basarabenii il sustinem ^^
dj Wrote:DACA iese Geoana presedinte , toti Baronii Flamanzi vor avea ce manca , si vor falimenta si mai tare Romania !
Mie nu imi place de Basescu , dar decat sa il reabilitez pe hotul de Nastase , mai bine cu baselu !
aprob
bine totusi eu nu inteleg un simplu fapt
Basescu , Geoana , Oprescu sau Antonescu ?
Basescu 85% 85% [ 11 ]
Geoana 15% 15% [ 2 ] x
You may select 1 option
unde sunt celelalte 2 optiuni de vot ... deja activati separatismul ?
sau ceilalti 2 nu sunt importanti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e al 2 lea tur de scrutin b.ut....raman doar 2 :|
ma danutz nu ma intelege gresit dar este optiunea de 4 nume de candidati si 2 optiuni de vot si o intrebare simpla
Cine castiga alegerile ?
" Basescu , Geoana , Oprescu sau Antonescu ? "
si app danutzZ topicul este de pe October 9th, 2009, 12:50 pm... deci de mai bine de 1 luna
si 1 sapt inainte de alegeri cum sa fie turul 2 de scrutin ????
a fost primul tur.au ramas 2.deci vb de al 2 lea tur...deci doar despre 2 oameni discutam ca nici unu in afara de basescu si geoana nu poate castiga alegerile...ca asa poti pune si numele tau langa aia 4.e grele matimatica
danutzZ Wrote:a fost primul tur.au ramas 2.deci vb de al 2 lea tur...deci doar despre 2 oameni discutam ca nici unu in afara de basescu si geoana nu poate castiga alegerile...ca asa poti pune si numele tau langa aia 4.e grele matimatica
e grele de cap cu laurentzii.
hai geo
))
eu votez cu aman2...sa nu se supere nici unu....
era un banc... cu babutza kre iese din cabina de vot... si intreba... maica...cum se scrie [cenzurat] legat sau despartit?
Base iese.. mereu mi-au placut de cei "singuri impotriva tuturor" si merita sa castige
OFFTOPIC.
Ar trebui sa nu mai fie Sticky