CS.U-S.RO

Full Version: recamatie Dadley
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Reclamatie admin dadley
Nume : Mitroi
Am primit ban fara ss,fara demo fara nimic!
Plus sa mai adaug sunt si admin si mai si populez serverul!
demo.
si unde vezi tu aim?! Mai invata cs prietene! Tu vezi si când merg normal merg cu ea tot spre hed?/Smile obisnuinta prietene ca am 5 ani de cs!
(11-28-2014, 06:00 PM)danyy Wrote: [ -> ]si unde vezi tu aim?! Mai invata cs prietene! Tu vezi si când merg normal merg cu ea tot spre hed?/Smile obisnuinta prietene ca am 5 ani de cs!

Smile))))))))) ok felicitari !
acum lasa admini sa dea o parere
Baiete , nu mai fa atata tam-tam .
Ai intrat cu cod apoi ai iesit si ai intrat iara curat. Nu.mi zi tu mie ca dadeai asa ca ai 5 ani de cs ca faceam monster pe tine si eu is noob Smile) recunoaste si gata.
ce ai facut tu pe mine? Smile)))))=)))unde am iesit eu si am intra iar?=)))))da am iesit la destroy si te rog sa iti exprimi opinia in legatura cu demo
Man uitat pe demo si spun ca ai aim mitroi dejeaba ai facut reclamatie lui dadley,si mai spui ca ai 5 ani de cs.Astia 5 ani de cs care zici ca ai tot cu aim ai jucat.
M-am uitat si eu, da e silent aim! Banuiesc ca daca mergeau statisticile si ma uitam pe numele tau crek aveai 95% chest!
Silent aim clar... Smile) Ma mir ca mai ai si tupeul sa nu recunosti... Degeaba ai 5 ani de cs ca n-ai invatat nimic... te misti ca robotu'. Din punctul meu de vedere ban-ul ramane. Reclamatie nefondata.