CS.U-S.RO

Full Version: angel...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
esti cel mai nou admin...si cel mai plin de tine dupa parerea mea...intru si eu pe serv o data la 5 ani...si imi dai ban ca imi merge netu nasol...jammin stie cam care-i treaba...cu netu in campus..mia ales cand ai o femeie admin de retea...ti-am scris ca asa e netu in camin...nu te inteleg omule sincer
culmea e ca si angel e din camin Big Grin
te invit la mine sa vezi cum merge verde Smile
Daca ai administratoare de retea! Smile) oricum cat mare sa fi fost lagul?
fluctua de la 60-110...ceva de genul...
Mda...se vorbise odata sa nu se mai dea kick celor cu lag pana in 130 ca tot suntem internationali!
Pentru lag stiam ca prima data se da kick si apoi , daca revine player-ul se da si ban dar pe o perioada mica de de timp . Si asa cum a spus si Jammin celor ce au lag mai mare de 130 deci decizia luata de angel nu e corecta , ca sa nu spun ca e luata si asupra unui admin .
peha, cand a luat kick kento nu era admin, altfel, adminul ar fi pierdut accesele..
Sau altfel isi dadea singur kick Smile)
Nu sunt plin de mine, insa tu nici macar n-ai incercat sa scrii pe google "cfg antilag" sau "setari lag" sau macar sa-ti opresti toate prog ce folosesc internetul. Eu v-am dat kick la toti cu lag-ul peste 75-80, asa ca nu ai de ce sa te plangi ca tu ai primit si altii nu. Daca chiar te-a deranjat faptul ca ti-am dat kick asa tare, eu imi cer scuze, si daca bine-mi amintesc tu ai fost singurul scutit de ban pt 30 de minute.