CS.U-S.RO

Full Version: Cerere Slot
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
1. nume - Rusu
2. prenume - Dan
3. varsta - 25
4. Orash - Barlad
5. primele 8 cifre din CNP -reprezinta sexul , anul nasterii , luna, ziua - 1870411
6. ip -ul in momentul cererii - 2.122.32.34
7. reteaua din care faci parte - Sky Net
8. steam id Confused0vik0 (momentan nu detin steam joc de pe steam`ul si Pc-ul lui smantanosu )
10. user : Prof3tu

11. parola :va fi dat pe privat
12. adresa de ym sau e-mail : <!-- e --><a href="mailto:porumbel_18@yahoo.com">porumbel_18@yahoo.com</a><!-- e -->
PRO...spor la frage
numarul de ore este obligatoriu !
dati pro sau contra pentru slot , trebuie sa scoatem un slot ca sa bagam alt slot , deoarece este atinsa limita maxima de sloturi !
Pro
Contra-No Steam - No Slot!
dey esti batut in cap ? o sa joace de pe contul meu !
smantanosu Wrote:dey esti batut in cap ? o sa joace de pe contul meu !

Nu sunt batut in cap sau pe cap sau langa cap :lol: Avand in vedere ca limita de sloturi este atinsa cand zic pro sau contra ma gandesc de doua ori ! Si eu puteam sa joc cs de pe contul lui Bunelu dar el la Horpaz eu in Podul de Fier si etc.
PRO - joaca foarte des pe server, e civilizat;

O sa-si achizitioneze si cs steam cu siguranta, caci nu e o avere...10 euro
Hai sa fie pro si de la mine
pro
nu mai dati pro si contra pt k are steam sau nu are sau pt k este prieten la catarama cu vreun admin ca asa nu veti creste serverul in rank

dati slot celor care joaca bine si foarte bine cs si sa fie constati 2-3-4 ore pe zi

incercati sa va bagati asta in cap...k slot primesc jucatorii buni/foarte buni, constati, decenti[comportament decent] pe toate serverele mari din tara

calitatea serverului nu il veti creste doare cu prieteni/amici si rude
pro SI DE LA MINE!

dar mai fa niste ore ca ai cam putine Wink
Contra.
Pro, why not
contra. se cam trece cu vederea peste regulile acordarii slotului.
Pages: 1 2