Ajutati-ma si pe mine sa rezolv un notebook. Am un boot sector Virus. Sau cel putin asa zice Avira. Mi s-a instalat un programel System Fix. Chipurile detecteaza problemele, dar nu le poti rezolva decat daca cumperi programul lor /
. Am incercat sa reinst Windows Xp SP3. Dupa ce copiaza fisierele pt install => Blue screen. Nu ajung nicaieri. Nu-mi mai merge nici Task Manangerul. Am citit putin pe internet despre stergerea acestor BootSector Viruses, dar pare treaba de om cu cap pentru asa ceva. N-am nicio legatura. Zice ceva de un low-level format sa stearga tot.
Laptopul e un Lenovo R400.
Astept sugestii, sfaturi, oameni care ma pot ajuta.
LE: scuzati edit-ul. Cand imi detecteaza fisierul zice asa:
BOO/TDss.O - poate ajuta.
Cu stima,
Mihai
mai intai scaneaza cu spyboot, daca nu rezolvi baga si un panda!
Ms incercam, vedem ce se intampla!
cauta pe torrent ghost.iso, eu nu il mai am prin calc da este pe torrent, image cd, booteaza de pe el si scaneaza calcu din dos.. ar trebui sa-l aveti toti in casa acest cd....
deci cu spybot nu prea am rezolvat niciun nimic.. Tot cand botez de pe CD cu WIn, duap ce copiaza toate fisierele da BlueScreen. Acu caut o invitatie pe Filelist sau lasttorrents.org sa iau ghost.iso.
lasa adresa de e-mail sa iti dau invite la filelist! Tine minte e ultima
playa Wrote:lasa adresa de e-mail sa iti dau invite la filelist! Tine minte e ultima
reformulez: nu iti mai dau ca iti dau degeaba, nici pe filelist nici pe lasttorrents nu este!
oricum mi-ar prinde bine o invitatie =)). Si nu mi-ai mai dat pan acu
. Pe lasttorrents iau inv de la Dey. Daca vrei da-mi pt Filelist, daca nu , nu . Nu-i problem
. <!-- e --><a href="mailto:mihai_dobre@ymail.com">mihai_dobre@ymail.com</a><!-- e -->
bunelu Wrote:oricum mi-ar prinde bine o invitatie =)). Si nu mi-ai mai dat pan acu . Pe lasttorrents iau inv de la Dey. Daca vrei da-mi pt Filelist, daca nu , nu . Nu-i problem . <!-- e --><a href="mailto:mihai_dobre@ymail.com">mihai_dobre@ymail.com</a><!-- e -->
Done!
O cutie de Suc 3L pt wakkk, gata!
bunelu Wrote:O cutie de Suc 3L pt wakkk, gata!
de la LIDL?
CUm se cheama sucul de la Lidl ?
nu stiu, cred ca "SUC LA 3L for wakk"
) Nu e de la Lidl! Este postat pe grupul de pe facebook cs.u-s.ro
IL PUN EU PE FORUM IN 2 ZILE KITU.. AM NET DE KKT..