1. nick
acistu'
numar de ore jucate:150 ore
2. nume:Balea
prenume:Alexandru
3. varsta:13 ani
nivel de studii pana la momentul cererii:Scoala Generala Nr. 10 Cluj-Napoca ,clasa a 7-a
4. oras:Cluj-Napoca
reteaua din care fac parte:UPC
ip:95.77.250.248
5. adresa de e-mail la care se va trimite steam-ul:alexx_me98@yahoo.com
6. sustinut de:wakkkK
Multumesc anticipat!
Il sustin , pentru ca-l vad des pe server, e cuminte si nu ne va dezamagi, sper
Cat despre cele 250 le va face sunt sigur
singur? ..esti sigur..
ok, asteptam si alte voturi
dj, danutzz si anarchy .. parerea voastra?..
eu ma pronunt dupa ce zice zuzu
in schimba lui Dey ii dau pro , ca e cu bunelu impreuna , si joaca doar pe u-s!!
Ma bucur mult ca esti activ. Fii in continuare la fel. Votul meu la momentul actual este contra.
eu stiu ca e vorba de concurs! Trebuie sa ne dam cu parerea? Parerea mea e ca e unul din jucatorii care merita!
playa Wrote:eu stiu ca e vorba de concurs! Trebuie sa ne dam cu parerea? Parerea mea e ca e unul din jucatorii care merita!
ce concurs?.. "steam winner" e altceva , se primeste admin doar cu conditiile de acolo, in schimb aici tre sa fie de acord administratorii o parte din admini, deci e altceva, de ex la el, inca nu e de steam, dar daca mai intra zuzu si mai inca unu 2 administratori are sanse.. asta sa fie clar si pt restul, deci eu vreau de adevarat sa dau licentze, cat mai multe posibile, pt ca in maxim 2 ani nu se va mai putea juca fara steam..deci mai bine sa ne aliniem din timp..o sa dau la care ziceti voi 20-30 personale, si restul de ale mele, pot juca cu steam dar cand nu mai intra pe u-s le reiau... alea de la concurs le castiga pe nume, inregistrate cu cnp..