Salut sunt D1sc0n3cT am 18 ani impliniti de curand 13 iunie joc de ceva timp pe srv imi place ff mult si a-si dori daca se paote un admin.Recunosc ca am ip dinamic insa cred ca adminii m-au vazut pe srv si s-au convins ca nu sunt codat in plus promit ca de luna viitoare imi voi cumpara un steam.
Astept opinii pro si contra
Multumesc
astept intai id de steam si apoi comentarii pro si contra!
dupa cum ziceam promit ca de luna viitoare o sa am daca nu chiar si de luna asta dar cinemi da mai ieftin?
steam mai intai si in al doilea rand zi-mi de cand joci pe sv.
dar nu putem comenta ceva , daca nu ai steam !
iti cumperi steam . dj te rezolva cu slotu . mai joci vreo 3 -4 luni pe server fii baiat cuminte si poate vei avea si admin

, eu dupa 3-4 ani de zile
am primit admin deci .. , bine ca mia venit ideea in cap acu vreo 2 luni ca vreau admin
tutun cine e unreal? dar geronimo? dar just_cavity? ce sa te mai intreb? mai vedem. dupa ce imi raspunzi la astea inseamna ca joci de 3-4 ani pe sv
pe unreal si pe just_cavity ii stiu si eu k iam prins...pe pe celalalt habar nam

)
[u-s]Just_CavitY ( cer scuze daca na-m scris corect ) e actualu ghiaur , l-am prins pe server ca imi rupea curu la 35hp , de geromino n-am auzit :|
era o intrebare ? ( raspuns = da )
deci asa !
iti iei steam , ti-i faci prieteni ( pe rand ) pe playa , pe mihai , pe dj , pe zuzu etc , sa te voteze
si in cazul in care esti ok vei primi admin !
ok am steam

si io am 2 ani pe servar i-am cunoascut pe unreal,just_cavity...

dar de geronimo nici io nu am auzit

*A.O.T Manutza* Wrote:si io am 2 ani pe servar i-am cunoascut pe unreal,just_cavity...
dar de geronimo nici io nu am auzit 
ma asa vorbiti de unreal de parca o murit!